Arkadaşlar merhaba, bir haber sitesi var başka yazmış ve tasarlamış, ama düzenlemeleri artık ben yapıyorum tabi teknik olarak(Script düzenleme, taslak düzenleme vs.).
Sorun şu:
Bir 6 lı haber bölümü oluşturdum, ve jquery ile her zaman kullandığım gibi haberler arasında geçiş sağladım numraların üstüne gelince buraya kadar sıkıntı yok.
Birde bu 6 lı haberi Jquery setInterval ile süreli olarka bir fonksiyona atayıp bir sonraki habere geçmesini istiyorum, bunuda devamlı kullanıyorum ama işte sorun burada başlıyor, haberleri ikişer ikişer atlıyor nedenini anlayamadım kodda sıkıntı yok her zaman kullanıyorum, siteyi yazan kişinin kullandığı başka bir jquery scriptin denmi kaynaklanıyor bilmiyorum, kullanıdğım scrip aşağıda, yardımlarınızı bekliyorum, kolay gelsin.
Sorun şu:
Bir 6 lı haber bölümü oluşturdum, ve jquery ile her zaman kullandığım gibi haberler arasında geçiş sağladım numraların üstüne gelince buraya kadar sıkıntı yok.
Birde bu 6 lı haberi Jquery setInterval ile süreli olarka bir fonksiyona atayıp bir sonraki habere geçmesini istiyorum, bunuda devamlı kullanıyorum ama işte sorun burada başlıyor, haberleri ikişer ikişer atlıyor nedenini anlayamadım kodda sıkıntı yok her zaman kullanıyorum, siteyi yazan kişinin kullandığı başka bir jquery scriptin denmi kaynaklanıyor bilmiyorum, kullanıdğım scrip aşağıda, yardımlarınızı bekliyorum, kolay gelsin.
Kod:
$(function(){
//burada numaraların üstüne gelince değişimi sağlıyorum
$('#hotnews2 ul.tabs li:first').addClass('current');
$('#hotnews2 .output li:first').css('display','inline');
$('#hotnews2 ul.tabs li').mouseover(function(){
var thisEq=$(this).index();
$('#hotnews2 ul.tabs li.current').removeClass('current');
$(this).addClass('current');
$('#hotnews2 .output li:visible').css('display','none');
$('#hotnews2 .output li').eq(thisEq).css('display','inline');
});