Josico: Savaşmayı severim

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe'nin yeni transferi Josico, İstanbul'a geldi. Havaalanında bir açıklama yapan İspanyol futbolcu, ''Saha içinde savaşmayı ve çalışmayı seven biriyim. Fenerbahçe formasını giydiğim andan itibaren, taraftarla bütünleşeceğimi biliyorum'' diye konuştu.

34583.jpg

Fenerbahçe'nin Villarreal'den transfer ettiği 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Josico, İstanbul'a geldi.

Josico'yu, Atatürk Havalimanı'nda, İdari İşler Menajeri Volkan Ballı karşıladı. Josico, havalimanında yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'de olmaktan mutluluk duyduğunu Fenerbahçe için elinden geleni yapacağını söyledi.

Josico, ''Tanıdığım kişilerin takımın içinde olması önemli. Takımda Güiza ve Aragones'in yanı sıra Uruguay ve Şilili arkadaşlarımızla aynı dili konuşacak olmamız benim için bir avantaj. Tabii ki Fenerbahçe'yi biliyorum, bilgim var. Fenerbahçe'nin her zaman hedefleri olan bir takım olduğunu biliyorum. Amacımız bu hedefler doğrultusunda çalışmak'' diye konuştu.

Josico, sarı-lacivertli taraftarlar hakkında ise ''Tükiye'de Villarreal forması altında değişik takımlara karşı oynadım. Taraftar yapısını tahmin edebiliyorum. Fenerbahçe taraftarının da Türkiye'nin en iyi taraftarı olduğunu biliyorum'' dedi.

İstanbul'a gelmeden önce Fenerbahçe'nin hedeflerini, başarılarını bildiğini ifade eden İspanyol futbolcu, ''Özellikle geçen sene elde edilmiş başarıları biliyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Çıtayı yukarıya çıkaracağız. Geçen sene kazanılmamış bir şampiyonluk var ve Türkiye Kupası şampiyonluğu çok önemli. Bu hedefler doğrultusunda yürüyeceğiz. Saha içinde savaşmayı ve çalışmayı seven biriyim. Fenerbahçe formasını üzerine geçirdiğim andan itibaren, Fenerbahçe taraftarıyla bütünleşeceğimi biliyorum'' diye konuştu.

Josico'yu, havalimanında az sayıda taraftar karşılayıp sevgi gösterilerinde bulundu.

NTVSpor.net

Webkont

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zaten her gelen esip gürlerim der , ama ondan sonrada hep hüsran..

33 yaşındaki bir adamı çok fazla abartırsınız (sözüm medyaya)

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
bunu ağzından dökülen kelimelerle değil , oynadığı oyunla gösterir umarım.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
sennayı alamadılar yedeğiyle idare etsinler :D

ati1905

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben Fenerbahçe'nin amacını anladım ;

Avrupa'dan yaşı 30-31'i geçmiş adamları alıyolar bu adamlar 2-3 sene oynuyolar sonrada adamlar 35-36 yaşında başka kulübe gidemeyeceklerine göre röpörtajda diyor "Ben futbol kariyerimi Fenerbahçe gibi büyük kulübünde sonlandırmak istiyorum" diyor ve yönetimin de amacı gerçekleşmiş oluyor. Yanisi şu ; adam futbolu Fenerbahçede sonlandıracak Fenerbahçe de adamlar burda futbolunu bitirdi diye dünya kulübü olcak...

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Ben Fenerbahçe'nin amacını anladım ;

Avrupa'dan yaşı 30-31'i geçmiş adamları alıyolar bu adamlar 2-3 sene oynuyolar sonrada adamlar 35-36 yaşında başka kulübe gidemeyeceklerine göre röpörtajda diyor "Ben futbol kariyerimi Fenerbahçe gibi büyük kulübünde sonlandırmak istiyorum" diyor ve yönetimin de amacı gerçekleşmiş oluyor. Yanisi şu ; adam futbolu Fenerbahçede sonlandıracak Fenerbahçe de adamlar burda futbolunu bitirdi diye dünya kulübü olcak...

Alakası yok , yaş konusuna da neden bu kadar kafa patlatıldığını anlamıyorum :wacko:

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
yaş aslında sorun değil ama eğer gerçekten fizik gücü yeterliyse sorun değil. tabii ki 20li yaşların enerjisi olmaz ama eğer kendine bakan biriyse iş değişir. Görmeden konuşmamak lazım ama adını hiç duymadım bu adamın.

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Cosiko yanlış bilmiyorsam defansif orta saha mevkiinde oynuyor..
O mevki hem rakip takım ataklarını ilk karşılayan, hem de kendi takımı kontraya çıkarken ilk kurşunu atan mevki..
Yani fizik kondüsyonu ve seriliği gerektiren bir yer..
Mehmet Orelyo resmen çekirge gibiydi. Çok göze batmıyordu belki ama işini iyi yaptığını gittikten sonra daha iyi anladık..
Maldanado gibi önceki takımı ve liginde gerçekten iyi bir yerde olan oyuncu bile (28 yaşında geldi) yüzde yüz göze giremedi..
Ve kendi takımında 32 yaşında bir Senna yı kesemeyen 33 yaşındaki Josico uyum sorununu ne zaman aşar?
Şampiyonlar ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupasında son vites gidecek bir Fenerbahçeye ne verir bilinmez..

Buna Türkiye ye oldukça benzeyen İspanyol insan psikolojisini (duygusal ve uyumda zorlanan) eklersek çok kolay günler beklemiyor Josicoyu..

İnşallah harcanan para ve bağlanan umutlar fos çıkmaz..

likable06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaş konusunu çok takmayın diyen arkadaşlar da var. Ama bence çok önemli hele hele ön libero gibi yüksek kondisyon gerektiren bir mevki için yaşın önemi daha büyük. Fenerbahçeliyim. Ama Josico'yu izlemeden yönetimi suçlamak yanlış olur diye düşünüyorum. Umarım takımıza faydalı olur. Yoksa bu orta saha ile işimiz zor..

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Suanda yorum yapmak bence gereksiz oynasın görelim ondan sonra konuşuruz.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
kim bu adam ben hiç duymadım ismini cismini, yaşı sorun etmiyorum ama geçen sezon o mevkide hiç sevmedigim bir futbolcu olmasına rağmen Deniz çok başarılıydı sakatlana kadar büyük bir isim transfer etmeyeceksek neden bunlarla devam etmedik anlamyıorum