Joomla'da hata alıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RadoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar joomla 1.5.2 TR kullanıyorum.. sisteme bileşen ekleyemiyorum.. docman, fireboard, seyret vs. vs. eklediğim zaman alttaki hatayı veriyo :S ama hiç bileşen eklenmiyo değil bir kaç bileşen ekledim..

Hata kodu :
Kod:
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in public_html\joomla\libraries\joomla\filesystem\archive\zip.php on line 321

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
şimcik şöyle oluyor.. Bileşenin boyutu büyük olabilir. bu nedenle server kasar ve belli bir süre sonunda yüklenmediğini gören joomla onu yüklemez.. arada oluyo öyle..

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
zaten 30 seconds işinden tahmin olarak kapışladım olayı ;) serverı şimdilik kasmaayım ozaman.. teşekkürler pesi

kerimsarigul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar...
Yukarıda hata kodunu göremedim fakat bu kelemek istediğin bileşenlerin 1.5.2 uyumlu olup olmadıklarından emin misiniz?

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
hata kodu bu ;
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in public_html\joomla\libraries\joomla\filesystem\archive\zip.php on line 321

eminim.. 1.4 ve 1.5 ile uyumlu eklentiler.. ama konuyu açtığım gün almıştım bu hatayı şimdi artık bi hata almıyorum.. galiba ozman server yoğundu.. :D :D
tabi bi kaç salddırıda atlatıyoruz ama güvenliklerim tam :D