Joomla Tema Bileşenleri..

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar rockettheme sitesinden Reflection adında gayet hoş bir joomla teması indirdim..
Dosya yaklaşık 30mb ama bir türlü doğru düzgün kuramadım..Temayı kuruyorum ama bileşenler tam olmuyor bi turlu..İçinde var Joomla dosyalarına entegre edilmiş hali ama en başından kurmakda hiç cazip gelmiyor..

Eklentilerini de kuruyorum yine biseyler eksik mutlaka..İstediğim temanın orjinali gibi olmuyor.Ayrıca modül olarak RokNavMenu adında bişey kurdum diğerleri çalışıyor ama bunu aktifleştirince site çöküyor resmen.
Font dosyaları var,resimler.arkaplanlar filan var onları nereye atıcam bilmiyorum.İnternette aradım ama manuel olarak kurmayıda bulamadım dogru duzgun.Hep Basitçe tema kurmayı gostermişler..

Yardımcı olursanız sevinirm..

haldunaksoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
o temalar ücretli sanırım, eğer ücretini ödediysen online destek istemeni öneririm

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Leo, joomla konusunda daha yenisin , kurmayı bile 2 gün önce öğrendin. İstersen önce adam akıllı öğren ondan sonra bu işlere gir.. En mantıklısı bu değil mi sence de?

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kurmayı 2 gün önce öğrendim evet bu tema yüklememem yada bu işlerden elimi ayağımı çekmem gerektiğini mi gösterir? google dan haberdar olan ve okuma yazma bilen her insan joomla kurabiilir sanırım bunu becerememe gibi bi sorunum yok allaha şükür..Geçen sefer yaşadığım sorunlar hostla ilgiliydi sende baktın zaten..Hesabım sıfırlandı bide muko saolsun epey yardımcı oldu düzgünce kurdum..

Öğrenmem gereken ne var mesela? Bu temayı yüklemek için joomlayı baştan yazabilecek kadar bilgiye gerek yok sanırım:)

Ben bu işlere para yatırdım karşılığını tam anlamıyla almak istiyorum..

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Demek istediğim şu, o illegal yollardan indirdiğin temaların kurulum şekli farklıdır, şöyle ki... İçinde bir çok modül bileşen beraberinde gelir ve onları düzgünce yükleyip yerlerine koyman gerekir ama sende şu an bu kadar bir bilgi yok. O yüzden varsayılan gelen ya da ücretsiz bir tema üzerinde joomla'yı kurcala bileşenleri modülleri vs. sonra bu zor işlere geç.. Elini eteğini çekme tabiki :)

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İşte bende onu diyorum..Herkes zor işler bunlar deyip kestirip atmış diğer forumlarda da:)
Modül ve bileşen olaylarında da pek bi zorluk göremedim istediğini seçip yükle diyosun anında canlı yayın:)
Birileri yol göstermeden karıştıra karıştıra en fazla ücretsiz temalardan kurabilirm bana göre..Düzgünce araştırılır,öğrenilirse tabi kurulur ama zamanım yok taşınmak üzereyiz zaten toplanmadan bitirmek istiyorum şu siteyi:)

Saolasın yinede..Ama şu an bu işi bana anlatabilecek birine ihtiyacım var..

haldunaksoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
illegal yollardan bu temaları kurmanı tavsiye etmem upload edenlere güvenmeni de hiç tavsiye etmem sonra başın ağrır , open source temalar ı düzenleyeerekte bir şeyler elde edebileceğini düşünüyorum ; )

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
illegal yollardan bu temaları kurmanı tavsiye etmem upload edenlere güvenmeni de hiç tavsiye etmem sonra başın ağrır , open source temalar ı düzenleyeerekte bir şeyler elde edebileceğini düşünüyorum ; )

Aslında ben illegal indirdim demedim sadece ücret vermediğimi söylemiştim:D Belki amcaoğlum aldı nerden biliyonuz:mrgreen: Millet olarak illegal olduğumuz için daha leb demeden herkes leblebi anlıyor:mrgreen:

Sonuç olarak yine pesi yi dinledik araştırdım azıcık süper joomla derslerine ulaştım:) Bakalım ordan neler kapıcaz..

Rufiotrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tema yüklemekte bişi yok ya, hangi joomla sürümüyse kullandığın ona uygun rar pakedini seç, kur gitsin... Yallah tazyik yani.