Joomla İçeriğe Yorum Ekleme Modülü

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
Diğer sorunları kısmen de olsa aştığımıza göre en son yorum ekleme olayına geldik.

şimdi;
1-akocomment
2-mxcomment
3-jomcomment
yukarıda bahsettiklerimden hangisin tavsiye edildiğini ve güvenlik açısından hangisinin en işe yarar olduğunu bimiyorum. sizlerden gelen tasiyelere göre şekil vereceğim.

..veya sizin tavsiye ettiğiniz modül hangisi olur?

_Dream_Man_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
JComment... Buradan incelenebilir.

Captcha ve türkçe dil destekli, ücretsiz. Kendimde kullanıyorum gayet şık ve kullanışlı

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
incledim...
BurakGxG ve _Dream_Man_ peki kullandığınız modüller güvenlik açısından nasıl?

BurakGxG

Asistan
Reaksiyon puanı
1
güvenlik olayı süper benimkinde zaten sana güvenlik konusunda birsürü secenek tanıyor. ;)

_Dream_Man_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güvenlik konusunu denemek lazım. Her yazılımda olabileceği gibi açıkları olabilir elbette. Ben herhangi bir sorun yaşamadım. Göreceli bi güvenlikden bahsediyorsak oldukca iyi. Yönetim panelinden çok ayrıntılı ayarlamalar yapabiliyoruz. Gruplar ve üye seviyelerine ayrı ayrı yetkiler verilebiliyor. Captcha (Özelleştirilebilir) botlara geçit vermiyor. Yorumlarda yönetici onayı maille bilgilendirme bbcode smiley gibi özellikleri mevcut

tekrar tavsiye ederim

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar

BurakGxG

Asistan
Reaksiyon puanı
1
rica ederim bu arada modulün yenisi cıktı cok daha kullanışlı ve gösterişli . indirmediysen tavsiye ediyorum.

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Jcomments kullanıyorum tavsiye ederim.Şu ana kadar bi problem çıkarmadı gayetde şık:)
ChronoComments de hoşuma gitti ama nedense kuramadım bir türlü..

Maziro5154

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
You can take a horse to the water but you cannot make him drink.Thsale is a professional, loyal and reliable wow gold supplier online, we pioneered selling cheap wow gold. Welcome to thsale buy world of warcraft gold Buy Cheap WoW Gold, World of Warcraft Gold, Please look here! We are a Great MMORPG company. wow money and wow items,which is very cheap World of Warcraft gold !All US Server 24.99$/1000G on sell! us wow gold Cheap wow gold,rs powerleveling,wow power leveling,Buy Cheapest/Safe/Fast WoW US EU Gold Power leveling

setua

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tesekkür ederim. isime yarayacak joomla sitelerime uygulayayım bu modülleri.