Joker !

En iyi Joker performansı ?

• Jack Nicholson

Kullanılan: 11 22.9%
  • Heath Ledger

Kullanılan: 37 77.1%

• Kullanılan toplam oy
    48

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
2008 yılında çıkan ve Batman serisinin son filmi olan Dark Knight gerçekten izlenmesi gereken muhteşem filmlerden biri.Ama filmi önemeli kılan özelliklerden biri de Joker rolünü oynayan Heath Ledger'ın geçtiğimiz Ocak ayında yaşama veda etmesi :( Ve bu performansın ardından kesinlikle Oscar'a aday gösterilecektir.

http://www.imdb.com/title/tt0468569/

r218533_855025.jpg

Batman serisinin ilk filmi olan Batman'de ise joker rolünü Jack Nicholson süper bir performans göstererek üstlenmişti.Ve bu rolüyle birçok ödüle de aday olmuştu.

http://www.imdb.com/title/tt0096895/

z4374466o.jpg

Sizce en iyi Joker karakteri hangi oyuncuya ait ?
Lütfen ankete oylarımızı kullanalım !

Not (Bu arada Dark Knight filmine gitmek istiyorsanız, Ankara veya İstanbul'daysanız İMAX sinemalarında izleyin.Çünkü filmin 6 sahnesi (20 Dk)'sı bu özel kameralarla çekilmiş.

İyi Seyirler !!!

Phaleros

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Heath Ledger

Öldükten sonra Oscar kazanan ikinci oyuncu olur umarım....
Film mükemmeldi özellikle de Joker in ağız hareketleri, mimikleri, jestleri tam bir hasta adam çizgisindeydi.

Xasiork

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İlk Batman'i izlemedim ama Dark Knight da Heath Ledger oldukça iyi bir performans sergiledi. Oscar alırsa hiç şaşırmam.

Keşke diğer filmlerde de oynayabilseydi :(

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Heath Ledger

Öldükten sonra Oscar kazanan ikinci oyuncu olur umarım....
Film mükemmeldi özellikle de Joker in ağız hareketleri, mimikleri, jestleri tam bir hasta adam çizgisindeydi.
Düşüncelerine kesinlikle katılıyorum.Bence filmde Batman'den bile daha öne çıkan bir karakter haline gelmiş Joker bu rolle !

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İki resim arasındaki farka bakıldığında bile ilki daha gerçekçi duruyor.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Heath Ledger.

Vefat ettiğini duyunca çok üzülmüştüm. Fİlmde çok güzeldi.Mükemmel bir rol yapıyor

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Heath Ledger bu filmde gelmiş geçmiş en acımasız Joker karakterini yaratmış adeta !

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Çok zor bir seçim, çünkü ikisi de über seviyede başarılı oynadı Joker'i. Bence burada biraz da ilgili filmin nasıl bir Joker istediğine bakmakta fayda var.

Jack Nicholson'un oynadığı Joker, tam da bir Tim Burton yapımından beklenecek şekilde, gayet uçuk ve fantastik bir adam. Öte yandan Heath Ledger'ın oynadığı Joker ise, yeni Batman serisinin formatına uygun şekilde karanlık, derin işlenmiş ve gerçeğe çok daha yakın bir tip.

Bu nedenle karakter açısından Heath Ledger'ın oynadığı Joker daha başarılı. Ama oyunculukta ikisi de yarmış bitirmiş diyebilirim.

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Çok zor bir seçim, çünkü ikisi de über seviyede başarılı oynadı Joker'i. Bence burada biraz da ilgili filmin nasıl bir Joker istediğine bakmakta fayda var.

Jack Nicholson'un oynadığı Joker, tam da bir Tim Burton yapımından beklenecek şekilde, gayet uçuk ve fantastik bir adam. Öte yandan Heath Ledger'ın oynadığı Joker ise, yeni Batman serisinin formatına uygun şekilde karanlık, derin işlenmiş ve gerçeğe çok daha yakın bir tip.

Bu nedenle karakter açısından Heath Ledger'ın oynadığı Joker daha başarılı. Ama oyunculukta ikisi de yarmış bitirmiş diyebilirim.
Dediklerine aynen katılıyorum.Heath Ledger bu filmde adeta acımasız bir tip ve daha karanlık.Aslında sözler anlatmıyor desem yeridir :)

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Jack'in yaptığı her işe hatta imzaladığı bütün senetlere bizzat kefilim.

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Heath Ledger Bence Çok GüzeL Oynamıştı Batmande

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Adını bilmiyorum ama son filmdeki daha iyiydi. Diğerleri de çok iyi ama bu daha iyi gibi geldi bana. (Hayranlık duyan arkadaşlardan etkilenmiş olabilirim)

kidvcmişel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence Heath Ledger. Çünkü çok gerçi bir rol oynadı ve Batman'den daha çok sevildiğini bile söyliyebilirim...