Jim Carrey Kick-Ass 2'de!

Reaksiyon puanı
0
Ünlü oyuncu Colonel Stars olarak kadroda... :thumbup:

19242938.jpg

Ağustos ayında kulislerde dolaşan dedikodular doğru çıktı ve en son Babamın Penguenleri'nde seyrettiğimiz Jim Carrey'nin Kick-Ass'ın devam filmi olan Kick-Ass 2: Balls to the Wall projesine katıldığı doğrulandı.

Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenen Jeff Wadlow'un resmi twitter hesabından paylaştığı habere göre, daha önce görüşme masasına oturan ünlü komedyeni, filme yeni katılan kahraman Colonel Stars olarak seyredeceğiz. Mark Millar ve John Romita Jr'ın aynı isimli çizgi-romanından uyarlanan film serisinde Colonel, suçla savaş için Kick-Ass ve Hit Girl'e ve Justive Forever ekibine yardım eden bir karakter. Yönetmen Wadlow çekimlere bir haftadan az bir sürenin kaldığını da belirtti.

Amerika'da 28 Haziran 2013'te vizyona girmesi planlanan filmin kadrosunda Carrey'nin yanı sıra
Aaron Taylor-Johnson, Chloë Moretz, Christopher Mintz-Plasse, Nicolas Cage ve Yancy Butler,John Leguizamo, Donald Faison, Morris Chestnut yer alıyor.

Kaynak

Reaksiyon puanı
0
bu adam bile o berbat filmi kurtaramaz :D

İlk film bana göre alternatif süper kahraman filmleri arasında en iyisi :) İzlerken çok eğlendiğimi hatırlıyorum...

Kadroya Jim Carrey gibi bir ismin gelmesi,ikinci film için 1- 0 önde başlamak demek.Zaten Jim Carrey'nin tüm filmlerini izlemiş biri olarak şunu söyleyebilirm ki,Carrey hiçbir filmde arkaplanda istesede kalamaz.En zayıf senaryolu yada düşük bütçeli filmleri dahi kurtarabilecek bir oyuncu.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
valla beni sarmadı jim amcamız yaşlandı zaten eskisi gibi aktif olacağını pek sanmıyorum :D

Reaksiyon puanı
0
valla beni sarmadı jim amcamız yaşlandı zaten eskisi gibi aktif olacağını pek sanmıyorum :D

Sen Babamın Penguenlerinden Bahsediyorsun :D

Benim bahsettiğim film Kick Ass.Evet Babamın Penguenleri filmi,Jim Carrey hayranları ve Aile/Çocuk tarzı filmleri sevenlerin izleyebileceği vasat,çerezlik bir film...Ama Kick Ass, biraz önce dediğim gibi bu tarz filmler arasında kesinlikle en iyilerden biri...

SerdarGokcen

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Jim Carrey nin bütün filmlerini izlerim. Adamın tipinden komiklik akıyor kardeşim. Allah vergisi.

Babamın Penguenleri de güzeldi be.

Reaksiyon puanı
0
Jim Carrey nin bütün filmlerini izlerim. Adamın tipinden komiklik akıyor kardeşim. Allah vergisi.

Babamın Penguenleri de güzeldi be.

Bende beğendim dostum Babamın Penguenlerini :) Ama Jim Carrey filmlerine uzak olanlar,vasat olarak değerlendirebilirler.Herkese hitap etmeyen bir film.Ben açıkcası Carrey'nin olduğu her filmde değişik bir tat alıyorum.Keşke Nicolas Cage gibi,kendisini bir sürü filmde görsek ve sonunda da Oscarı alsa ne güzel olur...Bazı filmleri maalesef ki hak ettiği değeri görememiş bir oyuncu...