Öneri Jilet Tavsiyesi

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Evet arkadaşlar herkes tıraş makinesi tavsiyesi istemiş ama buradaki konu biraz farklı. Sinek kaydı tıraş eden jilet tavsiyesi istiyoruz. Özellikle askerde tıraş makinesi kullanılmıyor ve Gillette mach3 tarzı pahalı makinelerin çalınma ihtimali fazla oluyor. Bu yüzden önceliğimiz kullan-at jilet tavsiyesi. Aynı zamanda kullan-at haricinde de mach3 turbo tarzı şeyler tavsiye eder misiniz bunları da tartışalım.
Gillette blue3, Derby samurai, bim jileti. Bu üçü de kalitesizlik ve kesikler konusunda birbiriyle kapışır ama başka alternatif de pek yok gibi. Sizlerin de tavsiye ve görüşlerinizi, bunlar arasında hangisi en iyisi fikirlerinizi bekliyorum.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Blue 3 kullanıyorum ben şuan kesik konusunda şunu diyim acele edip dikkat etmeyince hepsi kesiyor blue 3 bence ideal askerlik için ben zamanında mach 3 götürmüştüm.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
derby samurai kesinlikle alma pişman olursun. Alcaksan gilette al en kalitelisi

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Blue3 iyi kesmiyor, derby samurai de kaygan kısım hemen aşınıyor diyorlar ne düşünüyorsunuz
Blue3 mü yine

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Mach 3 götür bence kolay kolay çalınmaz kişisel eşya sonuçta
Onun kullan atlardan farkı nedir, yine aynı mantıkla tıraş olunuyor ama daha mı az kanatıyor daha mı rahat hiç kullanmadım çünkü. Bir de bir tanesi kaç gün dayanır, yedek bıçak almak gerekir mi
Mach3 mü mach3 turbo mu mach3 sensitive mi birçok çeşidi var

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Onun kullan atlardan farkı nedir, yine aynı mantıkla tıraş olunuyor ama daha mı az kanatıyor daha mı rahat hiç kullanmadım çünkü. Bir de bir tanesi kaç gün dayanır, yedek bıçak almak gerekir mi
Mach3 mü mach3 turbo mu mach3 sensitive mi birçok çeşidi var
1 tanesini 2 3 ay kullandım ben ayrıca çok rahat kesme nerdeyse yok çok rahat ve keskin.

QuietTouch

Asistan
Reaksiyon puanı
187
En sağlamı bu :D

1625238327934.png

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Tamamdır teşekkür ederim dostum turbosunu deneyeceğim

Reaksiyon puanı
49

Kennpachto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Evet arkadaşlar herkes tıraş makinesi tavsiyesi istemiş ama buradaki konu biraz farklı. Sinek kaydı tıraş eden jilet tavsiyesi istiyoruz. Özellikle askerde tıraş makinesi kullanılmıyor ve Gillette mach3 tarzı pahalı makinelerin çalınma ihtimali fazla oluyor. Bu yüzden önceliğimiz kullan-at jilet tavsiyesi. Aynı zamanda kullan-at haricinde de mach3 turbo tarzı şeyler tavsiye eder misiniz bunları da tartışalım.
Gillette blue3, Derby samurai, bim jileti. Bu üçü de kalitesizlik ve kesikler konusunda birbiriyle kapışır ama başka alternatif de pek yok gibi. Sizlerin de tavsiye ve görüşlerinizi, bunlar arasında hangisi en iyisi fikirlerinizi bekliyorum.
Valla hocam ben permatik kullanıyorum ama yanlarımda o kadar yoğun sakal yok. Top sakal düzeltme ve yanları almada oldukça fazla işimi görüyor. Keskinliği de iyi bana göre. 2-3 sefer kullanıp atılabilir.

Reaksiyon puanı
49

bunu öneren çok isterseniz buna da bakın hocam

AnaBacıVokke

Asistan
Reaksiyon puanı
216
Madem mach3 olmaz blue 3 al Gillette markasından daha iyi kesen bir marka yok derby falan kötü

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Bende Baili br 176 var. Eski tip çift taraflı jilet kullanan bir alet. Ama tıraşı çok güzel ve oldukça uyguna geliyor. Ama askerde bunlar yasak. Tavsiyem blue 3 ya da blue 2 gibi bir makine al. Hatta mümkünse asker kantininden al. Sivilden daha ucuz olur.