- Reaksiyon puanı
- 7,543
Koldaki vb jilet izleri geçer mi? Nasıl geçer?
Krem ile %100 geçer mi? Büyükten kastınız nedir?Eğer büyük bir çizik ise bildiğim kadarıyla doktara gitmeniz gerekiyor,size bir krem veriyorlardı sanırsam
Krem ile elbette geçer,büyükten kastım:bazen o kadar büyük oluyor ki iz uzaktan bakan insan bile ayırt edebiliyor(kuzenimde olmuştu),ama bazılarında ise yakından bakınca görülen incecik çizgi halinde oluyor.Eğer çok belirgin bir iz değilse zaman ile geçer zaten fakat kolay fark ediliyorsa doktara bi danışın benceKrem ile %100 geçer mi? Büyükten kastınız nedir?
olduğunu sanmıyorum malesef,varsa bile ben bilmiyorumDoktor harici bir çözüm yok mu?
niye böyle bişey yaptığını sormadan geçemicemKoldaki vb jilet izleri geçer mi? Nasıl geçer?
Nedenini bende bilmiyorum.niye böyle bişey yaptığını sormadan geçemicem![]()
Kesik.Kesik izi mi tahriş izi mi
Kolay kolay geçebileceğini sanmıyorum da cildiye bölümüne gözükmekte fayda varKesik.
Neden geçmesin ki? Doktursuz çözümü yok mu?Kolay kolay geçebileceğini sanmıyorum da cildiye bölümüne gözükmekte fayda var
Nasıl kolun altında?Derinliğine ve derinin kalınlığında göre farklılık gösterir. Çizik kolun altında ise geçme olasılığı daha düşük.
Ön kol. Avuç içinin hizasında ki taraf.Neden geçmesin ki? Doktursuz çözümü yok mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl kolun altında?
Bildiğim yok maalesefNeden geçmesin ki? Doktursuz çözümü yok mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl kolun altında?