Jettamı honda civic elegance mi ?

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ,

2008-2011 arası jetta veya honda civic elegance 2008-2011 Arası .

Arabamı yenilemeyi düşünüyorum fakat bunların arasında kaldım . Hangisi sizce nedenleriyle yaza bilir misiniz :)
Hangisi önerirsiniz ?

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ben olsam civic alırım şeklen daha güzel. Ayrıca vw kalitesini jettaya pek kullanmış değil yeni vw ler pek fiyatını hak etmiyor

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Benzinli alacaksan kesinlikle honda(honda'nın dizeli yok zaten). vw lpg de sorun çıkartıyo, benzinle binecek olsan da çok yakıyo. Konfor olarak da çok fark olmaz sanırım. Ek olarak vw in içi daha çabuk eskiyo gibime geliyo, 10 yaşında vw ve honda'nın içlerine bakıp farkı görebilirsin.

Şekline baktığımda da civic benim için daha çekici.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Civic kesinlikle daha iyi, 2012 de kasa değiştirdi Civic, tavsiyem 2012 Civic almandır. Bizde 2012 Civic var, hastasıyım valla :) Görünüş mükemmel, içi dışından da güzel. Sürüş keyfi hiç bir araba da olmayacak kadar güzel bence. Tek sıkıntı şehir içi 9 lt civarı yakıyor :( Şehir dışı 4,5 lt ye kadar indirdim ama genel olarak 5.5-5.9 civarı.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Jetta göründüğü kadar kaliteli bir araba degil.

Civic derim.

seyyah20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İkisini de kullanmış biri olarak yazıyorum. Konfor önemli değil, sanayiye uğramak istemiyorum, lpg taktırıp bineceğim diyorsanız civic alın. Arabam kaliteli olsun, araba kullanımından zevk almak istiyorum, araba beni yormasın diyorsanız jetta alın. (Ben şu anda 2012 jetta kullanıyorum)

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Bütçenizi belirtirseniz belki başka öneriler de gelebilir. :)

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam 8 senedir golf 5 kullanan biri olarak diyorum; eğer Jetta yı 1.6 Benzinli alacaksanız LPG ye en uyumlu motordur. Bende de 1.6 golf var çünkü. Yeni Jetta lar malzeme olarak cok cok iyi değil Jetta mk5 lere göre. Çünkü meksika yapımı. Ama dediğiniz model aralığı tam da alman yapımıdır. Ama Jetta da TSI alacaksanız işte o zaman tadından yenmez. Honda'nın avantajını söyliyeyim Size yetkili servise gittiğinde sizi kazıklamaya çalışmazlar. Maalesef doğuş oto bunu yapıyor. Honda'nın yedek parçaları daha uzun ömürlü. Vw 2-3 senede bir değiştirmeyi öneriyor. Mesela bir baskı Balata tertibatını honda da 230 bin km kullanabilirsiniz ama vw buna müsade etmez. Alacağınız Araç hakkında daha fazla detay yazarsanız daha da yardımcı olmaya çalışırım. Mesela dizel mi Benzinli mi. Otomatik mi manuel mi...