JetAudio 7.5.1 Basic

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
JetAudio multimedya yazılımı tek bir kompakt kabin oluşan entegre edilmiştir. Sadece bu çeşitli müzik ve video dosyalarını çalmak, aynı zamanda CD yazma, kayıt gibi özelliklere sahip ve diğer dosya biçimleri için dönüşüm.

Sen JetCast kullanarak, JetAudio ile birlikte sağlanan kendi İnternet yayın oluşturabilirsiniz, ve, WAV, MP3, MP3Pro, OGG, WMA, MPEG, AVI, WMV, MIDI, RM de dahil olmak üzere tüm önemli dosya biçimlerini çalabilir ve video ve ses CD'si izler.

MP3, OGG için Convert ses dosya formatları arasında ve kaydı analog çeşitli biçimleri için ses etiketi düzenleme, ve WMA dosyalarını;, Reverb, geniş ve x-bas ses efektleri dahil olmak üzere, çok-kanal ses çıkışı, ses ve hız kontrol; çapraz iki şarkı arasında sorunsuz geçiş için tükenen bir skinnable kullanıcı arayüzü ve senkronize sözler ekran (Karaoke) için MIDI ve MP3 dosyaları, iAUDIO U3 video dönüştürme destekler destekler. kı. TP dosya uzantısı ve video formatı çevirici içerir AVI için.

* Supports All Major Dosya Biçimleri
* Ses CD yazma
* Çoklu-kanal ses ouput
* Geçişli
* Deri
* Altyazılar
* Internet CD Veritabanı
* Convenient Albüm yönetimi & Playlist
* Kamu Hizmetleri
* Dönüşüm
* Audio CD Ripping
* Internet Broadcasting
* Çeşitli ses efektleri
Hız Kontrol *
* Devam
* Senkronize Lyric (Karaoke)
* Alarm ve Zamanlayıcı
* Ekolayzer
* Superb Crystal-sifresiz Ses

Download
Latest Version

ziftlikli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yaklaşık bir senedir kullanıyorum gerçekten çok güzel.bilgisayarımda bir kaç tane daha player olmasına rağmen müziklerimi sadece jet audio ile dinliyorum.Kullanmayanlar bir kullansın derim.