Jelatini Üstünde iPad Mini 64GB Cellular

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Cihaz hediyedir. Kutu jelatini üstündedir. Hediye olduğundan faturası yok maalesef. Bir üst modelini almak için satıyorum. fiyat:1250 . Pazarlık vs. için lütfen rahatsız etmeyin. Sıfırdan da farkı yok zaten. İlgili kişiler varsa bana ulaşsın. Resimleri atabilirim.
0531 923 01 62
ozantabas@hotmail.com
ozantabas9@gmail.com

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
bence faturayı isteyin üründe sorun vs.. oldu servise göndercem diyip.
yoksa onu düzgün fiyata satamassın

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Yahu iyi tamam pazarlık için aramayın diyorsunda bu işler böyle olmuyor faturası yok diyorsun zaten piyasada satılan fiyata satıyorsun. İlanını baltalamak istemem ama aynı fiyata faturalı ürün almak varken bunu almak saçmalık. İndirim filan yapsan neyse..

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yahu iyi tamam pazarlık için aramayın diyorsunda bu işler böyle olmuyor faturası yok diyorsun zaten piyasada satılan fiyata satıyorsun. İlanını baltalamak istemem ama aynı fiyata faturalı ürün almak varken bunu almak saçmalık. İndirim filan yapsan neyse..
vaz geçtim zaten. TAnıdığa falan satacağım. Bu ilanın da kendine göre bis alıcısı olabilir diye koydum. Ve dediğim gibi üst model için verdiğim fiyata göre 300 lira daha biriktirmem lazım. İndirim yapayım satayım sonra 700 lira üstüne koyup yeni ipad alayım. Bu yapacağım hareket daha saçma olurdu bence. :/

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
fiyat: 1000 tl olarak güncellenmiştir. :)