Jdownloader Kurulumda ve Çalıştırmada Görüntü Problemi..

TheSeyTan1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba.. yaklaşık 2 yıldır jdownloader kullanıyorum,windows xp'de windows 7 32 bit ve 64 bitte hiçbir sorun çıkarmadan kullandım.. yanlız son zamanlarda başıma tuhaf şeyler gelmeye başladı.. jdownloader kurulumu yaparken ve her jdownloader'ı başlatmaya çalıştığımda birden ekran kararıyor ve daha sonra gelen ekranda aşağıdaki uyarıyı veriyor..ekran kartında sorun olduğunu sanmıyorum çünkü en yüksek çözünürlükte oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum...yine de bilgilerinize danışmak istedim.. Saygılarımla
mb0cnl.jpg

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ayni hatayi bende aliyorum daha önce konusunuda acmistim. ama bende jdownloaderle alakasi yok o kapaliyken arada aliyorum ayni ekran kararmasi ve hatayi. büyük ihtimal ekran karti driver'iyle alakali bi sorun var bende. bu aralar pek olmuyo sükür. sanırım sende java yada .net framework ile ilgili bi sorun var jdm kurarken bisey cakisiyo gibi geldi. java yi komple silip son sürümünü bastan yükleyip denermisin.

TheSeyTan1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önce eski sürümleri kaldırıp net framework 4 ve javanın güncel halini,daha sonra jdownloader kaldırıp onun da güncel halini yüklememe rağmen sonuç aynı.. değişen birşey olmadı yani hocam..

TheSeyTan1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yukarıda belirttiğim gibi sorun sadece programı kurarken değil program açılırken de var..dediklerini uyguladım fakat sonuç aynı.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sorun javada artık eminim... javayi bastan yükledim diyosun ozman sana format yollari görünüyor.

TheSeyTan1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eve gittiğimde önce windows style temasını denicem,eğer yemezse yedek alıp format atmaktan başka çarem yok sanırım..