JBL T450BT Kulaklık Pedi/Süngeri Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogizade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ogizade

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Arkadaşlar merhaba, konu başlığında ki JBL T450BT kulaklığımın pedi/süngeri terlemeden dolayı yırtıldı. Gördüğünüz renkte ki pedi/süngeri nereden bulabilirim ? İnternette 2-3 yerde baktım sadece Aliexpress'de bulunuyor fakat uyumlu değil. Cidden bunu bulmam lazım pedlerin her ikiside yırtık kulaklığı kullanamıyorum. Yardımcı olun lütfen. Bu arada görsel google'dan alıntıdır.
de4c0603192cc810244f16d29a392cff.jpeg

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,374
Arkadaşlar merhaba, konu başlığında ki JBL T450BT kulaklığımın pedi/süngeri terlemeden dolayı yırtıldı. Gördüğünüz renkte ki pedi/süngeri nereden bulabilirim ? İnternette 2-3 yerde baktım sadece Aliexpress'de bulunuyor fakat uyumlu değil. Cidden bunu bulmam lazım pedlerin her ikiside yırtık kulaklığı kullanamıyorum. Yardımcı olun lütfen. Bu arada görsel google'dan alıntıdır.
Bence garantiye göndermeyi deneyin.Belki kabul ederler.

YusufKotan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
Ekli dosyayı görüntüle 85947
Vermiş olduğum linkte ürün mevcut.

ogizade

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Bence garantiye göndermeyi deneyin.Belki kabul ederler.
Maalesef çok oldu alalı garanti süresi bitti. :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vermiş olduğum linkte ürün mevcut.

Bu ürünler büyük ihtimalle T500BT renkleri ile uyumlu ve benimde tek sıkıntım renk uyumsuzluğu :( yoksa illa ki kaliteli ürünlerdir. Evet çap açısından bu ürünleri alsam süngerler rahatça takılır fakat T500 mavi rengi ile T450 mavi rengi birbirinden tamamen farklı doğal olarak burada ki mavi renk aslında lacivert rengine kaçıyor. O yüzden ekte belirttiğim renkte pedler bulmam lazım. Yinede yardımın için çok teşekkür ederim. :)

Son düzenleme:

YusufKotan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
Maalesef çok oldu alalı garanti süresi bitti. :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ürünler büyük ihtimalle T500BT renkleri ile uyumlu ve benimde tek sıkıntım renk uyumsuzluğu :( yoksa illa ki kaliteli ürünlerdir. Evet çap açısından bu ürünleri alsam süngerler rahatça takılır fakat T500 mavi rengi ile T450 mavi rengi birbirinden tamamen farklı doğal olarak burada ki mavi renk aslında lacivert rengine kaçıyor. O yüzden ekte belirttiğim renkte pedler bulmam lazım. Yinede yardımın için çok teşekkür ederim. :)
Rica ederim.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Bunu bulabildim ama rengi koyu mavi sanırsam, açıklamasında kulaklığınıza uygun bulamazsanız iletişime geçin demişler.

YusufKotan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31