Jb yapınca

playboys

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar jb yapınca insatallous ile cydia mı geliyo yoksa cydi tek mi geliyo

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Cydia tek olarak gelir. İstediğiniz paketleri ekledikten sonra cydia üzerinden insatallous 4 indirebilirsiniz.

playboys

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hmm sağolun beni aydınlattınız peki çok oyun indiriyomusunuz oyun tavsiyeleriniz nelerdir mesela daha bugün yeni çıkan installous ta cowboy guns hd vardı indirdim sizde çok sık indirirmisiniz bide simfree ile geveyin arasında ne fark oluyo ve bunlar ın 80 50 dolarlıkları var onlardada ne oluyo azıcık uzun ve dağınık sordum ama bunları :)

EhemmiyetsiZ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hmm sağolun beni aydınlattınız peki çok oyun indiriyomusunuz oyun tavsiyeleriniz nelerdir mesela daha bugün yeni çıkan installous ta cowboy guns hd vardı indirdim sizde çok sık indirirmisiniz bide simfree ile geveyin arasında ne fark oluyo ve bunlar ın 80 50 dolarlıkları var onlardada ne oluyo azıcık uzun ve dağınık sordum ama bunları :)

SimFree telefonu kafadan özgür bırakır istediğin sim kartı kullanırsın. Ama Gevey ios 5 te de büyük bir ihtimal çalışmayacak dolayısı ile herkesin beklediği ios 5 e yükseltemeyecek insanlar telefonlarını..

playboys

Asistan
Reaksiyon puanı
0
onuda bi yolla yaparlar nası olsa demi

---------- Post added at 16:30 ---------- Previous post was at 16:29 ----------

çünkü ben 4.3.3 lü geveyli alcam yarından ben çok üzüldüm şimdi yaparlar demi bişeyler

---------- Post added at 16:37 ---------- Previous post was at 16:30 ----------

http://www.google.com.tr/url?sa=t&s...693XDA&usg=AFQjCNF6afoASuW88VbFkwxTheC1ySrT2g ohbe turbo gevey ile çalışıyor yihu 80 dolarlıklar turbo demi

---------- Post added at 18:34 ---------- Previous post was at 16:37 ----------

bide bi iphonenin gevey li mi simfree mi olduğu nası anlaşılır babama bi adam 1 ay önce 1100 tl ye almış 1000 tl ye sattı simfree li almanyadan alınma iphone4 sattı simfree olduğuna hiç inanmıyorum geveyli dir demi o fiyata​