Javascript Dosyaalrını Upluad Edebileceğim Siteler?yardım

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
JavaScript Dosyaalrını upluad edebileceğim siteleri söylermisiniz?Kolay oslun,Türkçe olsun,Üyelik istemesn...
Ya javascrpti çalıştırcak bir site istiyorum buna js yüklenmiyor???

yani yüklediğimizde link vercek bana o linkide kodlar arasına yerşeltircem...

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
myopera.com 'dan bir hesap alıp yükleyebilirsin. Hesap alırken üyelik gerekiyor ama başkaları dosyaya ulaşmaya çalıştığında üyelik gerekmiyor. Sanırım bu işini görür.

BeNBeN

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Deneme amaçlı yapacaksan local kurabilirsin. IIS yada wamp gibi programlar sayesinde kodlarını çalıştırabilirsin.

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
JavaScript çalıştırmak için server uygulaması gerekiyor mu?

Html sayfaya ekle, çalışır bildiğim kadarıyla. JavaScript dediğin ne ki yav. Çalışması lazım.

Upload'a gerek yok . . .

Reaksiyon puanı
189
JavaScript çalıştırmak için server uygulaması gerekiyor mu?

Html sayfaya ekle, çalışır bildiğim kadarıyla. JavaScript dediğin ne ki yav. Çalışması lazım.

Upload'a gerek yok . . .

Açıkçası ben de öyle biliyordum ama jQuery ile yapılan bazı şeylerde sunucuya ihtiyaç duyduğunu fark ettiğimde şaşırmıştım. Demek ki bir yorumlayıcı gerekebiliyor arada...

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Hadi yaa. Ben de web siteleri yapıyorum ama MYSQL vs veritabanı kullanmadığım hiçbir çalışmada sunucu uygulaması gerekmedi.

JQuery olsun, ajax olsun, xml olsun bir sürü şey kullandım ve kullanmaya devam ediyorum, henüz öyle bir sorunla karşılaşmadım. Bakalım, öğrendim ya yakında başıma gelir :D hehehe :D

Bi de Simple CMS diye bişe buldum. Veritabanı olarak XML'i kullanıyor :D
PHP destekli her yerde çalışıyor :D Biraz üzerinde durulursa ve görsel açıdan da yetkinlik kazandırılırsa (bireysel olarak/özgün) o da güzel ekmek kapısı olur haa :D

Get Simple:
http://get-simple.info/

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
olmuyor arkadşlar :S başka site yokmu