Java Runtime Environment 1.7.0.21

TakeOne

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Java yazılımı online oyun oynamanızı, dünyanın dört bir yanındaki insanlarla sohbet etmenizi, konut kredinizin faizini hesaplamanızı, resimleri üç boyutlu olarak görüntülemenizi ve daha pek çok şey yapmanızı sağlar. Ayrıca, şirketlerin bilgi işlem sistemlerinin temeli olan intranet uygulamalarının ve diğer e-iş çözümlerinin de ayrılmaz bir parçasıdır.

16gzati.png

32 Bit
http://download.oracle.com/otn-pub/java/jdk/7u21-b11/jre-7u21-windows-i586.exe
64 Bit
http://download.oracle.com/otn-pub/java/jdk/7u21-b11/jre-7u21-windows-x64.exe

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
bir yükledim pir yükledim. mkys çalışmıyor şimdi...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Benim w8 x64 sisteme 32 bit java kurunca sorun çıkarıyor..

Bende şimdi şöyle yapacağım bakalım ne olacak.
İlk önce java 64bit kurup sonra 32bit versiyonunu kuracağım bakalım aynı hata olacak mı?.

Javayı kurunca w8 başlangıçta boot olduktan sonra simsiyah bi ekranda kalıyor.. Daha önce avast internet securty programını kuruncada olmuştu sanıyorum bu sorun x64 w8 işletim sistemine 32bit programlar kurunca ve bu 32bit programlar bilgisayar başlangıcında çalışınca sorun çıkarıyorlar..

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bende herhangi bir sorun çıkmadı. Sadece Firefox için Flash Player'dan çok şikayetçiyim. Çok çöküyor.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bende herhangi bir sorun çıkmadı. Sadece Firefox için Flash Player'dan çok şikayetçiyim. Çok çöküyor.

Onun çözümü betada..bendede çökmüyor betik hatası veriyordu..beta sürümlerini kurdum sorunsuz çalışıyor gıcır gıcır..yapacağınız şey şu olmalı firefox 21 beta 2 devamlı firefox beta sürümünü kullanın..flash playerinde beta sürümünü kullanın stabil sürümler genelde firefoxta sorun çıkarıyor..:) kısaca her 2 programında beta sürümünü kullanınca sorunsuz çalışıyorlar..

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Onun çözümü betada..bendede çökmüyor betik hatası veriyordu..beta sürümlerini kurdum sorunsuz çalışıyor gıcır gıcır..yapacağınız şey şu olmalı firefox 21 beta 2 devamlı firefox beta sürümünü kullanın..flash playerinde beta sürümünü kullanın stabil sürümler genelde firefoxta sorun çıkarıyor..:) kısaca her 2 programında beta sürümünü kullanınca sorunsuz çalışıyorlar..

İlginç :D

YouTube'da çok sorun olmuyor da mesela çoğu Haber7.com videosu ağır çalıyor. Betik hatasını bende de genelde veriyor da, çökmeye zorlayan bir yapı var ve çöküyor.

Şimdiki beta'lar kararlı sürüm olduğunda aynı sorun niye devam etsin ki :D

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
İlginç :D

YouTube'da çok sorun olmuyor da mesela çoğu Haber7.com videosu ağır çalıyor. Betik hatasını bende de genelde veriyor da, çökmeye zorlayan bir yapı var ve çöküyor.

Şimdiki beta'lar kararlı sürüm olduğunda aynı sorun niye devam etsin ki :D

Güncellemede bir sonraki betaya geçiyor şöyle 21 beta 2 sürümü var diye 21 stabil çıkınca 22 beta çıkıyor stabille beraber :)