Bilgisayarınızı yeniden başlatarak, kurulumu tekrar deneyin. Setup dosyasını administrator olarak başlatın.Java programını indirirken kastığı için bilgisayar kapandı.
Tekrar indirmeye çalıştığımda alttaki görseli alıyorum. çok uzun süre bekledim.
Ne yapmam gerekiyor ?
Ekli dosyayı görüntüle 153415
denedim hala o görsel çıkıyor yani java yüklemesi devam ediyor diyor.Bilgisayarınızı yeniden başlatarak, kurulumu tekrar deneyin. Setup dosyasını administrator olarak başlatın.
google dan indirdim ve bilgasayar ın indirilenler bölümüne geldi ve ordan tıkladım kurulumu yaparkenDenetim masasında ya da nereye kurulum yaptığınızı hatırlıyorsanız mevcut kurulumu silerek tekrar yükleyin
Görev yöneticisinden ilgili işlemi durdurun.google dan indirdim ve bilgasayar ın indirilenler bölümüne geldi ve ordan tıkladım kurulumu yaparken
o anda bilgisayar kapandı. Tekrar indrilenlerden tıkladım karşıma böyle bir görsel çıktı
yani java yüklemesi devam ediyor diyor ama nereye kuruyor nasıl kuruyor bilgisayarın hiçbiryerinde yok
Görev yöneticinde gözükmüyor. Yok yani indiriyor ama nereye belli değil.Görev yöneticisinden ilgili işlemi durdurun.
Dediğin gibi yapıyorum işe yaramıyor fakat başlangıç türü "elle" olarak gözüküyor.WindowsInstaller işlemi altında kurulum yapmaya çalışıyordur. Servislerden (başlat-çalıştır-services.msc) WindowsInstaller servisini devre dışı bırakarak bilgisayarını yeniden başlat. Bilgisayar açıldığında aynı şekilde manual olarak servisi etkinleştir ve çalıştır. Sonrasında kurulumu tekrar dene. Belki bu şekilde çözebilirsin