Java Destekli Cihazlara Twitter İstemcisi

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Java destekli mobil cihazınızdan Twitter hesabınıza ulaşmak istiyorsanız yazımızdaki uygulamayı denemelisiniz.

Twitter hesaplarınıza mobil cihazınızdan da ulaşmak istiyorsanız ancak telefonunuz popüler mobil işletim sistemlerinden birine sahip değilse Java destekli bu uygulama tam size göre.
twitter_haber1250322964.png
Java destekli tüm mobil cihazlarla sorunsuz çalışan uygulama birçok Twitter fonksiyonunu da yerine getiriyor. Tek bir hesap desteği bulunan yazılım ile hesabınızdaki favori mesajları görüntüleme, yeni mesaj oluşturma, takipçi listesini görüntüleme, kullanıcı arama, kişi engelleme gibi birçok Twitter fonksiyonunu da yerine getiriyor.
Buradan indirebileceğiniz yazılım tüm java desteği bulunan mobil cihazlar ile sorunsuz çalışıyor. Ayrıca indireceğiniz rar arşivi içersinde jar ve jad dosyaları da bulunmaktadır.
:: 3G ile birlikte bu tür mobil yazılımların önem kazandığını düşünüyor musunuz?
Yazan: Ahmet Gözütok
SDN - http://shiftdelete.net

mandrake

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcell 3G VINN

3G salgını toplumsal sendroma dönüştü.Ancak bilinmeyen bazı gerçekler de sendromun içinde yer alıyor.İşte Turkcell 3G Connect Modem, yani VINN için çok önemli uyarılar.
-Ücret sabit aylık 39Tl(ilk üç ay 19TL)
-Usb Modem bedava 4 Gb indirme limiti.
-24 ay sürelik(MECBUREN)
-En önemli sorun şuan 3G yayını yapan baz istasyonları sadece il merkezlerinde var.İl merkezleri dışında internet hızı 236 kbps yani sinirden kanser olmaya yeter:) Müthiş yavaş…
-Abonelik için TAAHHÜTAME imzalatıyorlar.Bence önce bir okuyun..Yoksa yanarsınız…
Gerçi okuduktan sonra imza atacak cesaretiniz kaldıysa…
Birkaç önemli maddesini sizin için aşağıda yazdım…
Madde 7; Turkcell hizmetin hızını düşürebilme yetkisine sahiptir,itiraz hakkı yok
Madde 10; Kampanyadan çıkamazsınız 24 ay boyunca…
Madde 14; Cihazın kaybolması, bozulması durumunda bile 24 ay abonelik ücreti ödemeye devam edilir.
Madde 15; Kampanyanızda tarifenizde hiçbir değişiklik yapamazsınız(yani mesela 1 yıl sonra yeni abonelikler için fiyat 15 TL ye indirilse eski abone olduğundan başvuramazsın)
Madde 17; Kampanyadan çıkarsanız 24 aylık faturayı bir defada ödemek zorundasınız(876TL )…
Madde 18; Turkcell ücretlere zam yapma hakkı vardır.Vergileerde artış olut-rsa Turkcell bu artışı faturalara yansıtabilir.Yani fiyat sabit değil…

DogukanDogu

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Turkcell 3G VINN

3G salgını toplumsal sendroma dönüştü.Ancak bilinmeyen bazı gerçekler de sendromun içinde yer alıyor.İşte Turkcell 3G Connect Modem, yani VINN için çok önemli uyarılar.
-Ücret sabit aylık 39Tl(ilk üç ay 19TL)
-Usb Modem bedava 4 Gb indirme limiti.
-24 ay sürelik(MECBUREN)
-En önemli sorun şuan 3G yayını yapan baz istasyonları sadece il merkezlerinde var.İl merkezleri dışında internet hızı 236 kbps yani sinirden kanser olmaya yeter:) Müthiş yavaş…
-Abonelik için TAAHHÜTAME imzalatıyorlar.Bence önce bir okuyun..Yoksa yanarsınız…
Gerçi okuduktan sonra imza atacak cesaretiniz kaldıysa…
Birkaç önemli maddesini sizin için aşağıda yazdım…
Madde 7; Turkcell hizmetin hızını düşürebilme yetkisine sahiptir,itiraz hakkı yok
Madde 10; Kampanyadan çıkamazsınız 24 ay boyunca…
Madde 14; Cihazın kaybolması, bozulması durumunda bile 24 ay abonelik ücreti ödemeye devam edilir.
Madde 15; Kampanyanızda tarifenizde hiçbir değişiklik yapamazsınız(yani mesela 1 yıl sonra yeni abonelikler için fiyat 15 TL ye indirilse eski abone olduğundan başvuramazsın)
Madde 17; Kampanyadan çıkarsanız 24 aylık faturayı bir defada ödemek zorundasınız(876TL )…
Madde 18; Turkcell ücretlere zam yapma hakkı vardır.Vergileerde artış olut-rsa Turkcell bu artışı faturalara yansıtabilir.Yani fiyat sabit değil…

Bu güzel oldu işte, Turkcell Vınn Modem alacaktım ama vazgeçtim.3G nin daha çok yolu var. :)