Japonlar Windows 7'yi Yedi!

Akhun Aktosun

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Microsoft, Windows 7 için alışılagelmişin dışında bir pazarlama stratejisi izliyor. Burger King Japonya ile yapılan anlaşma gereği bakın ortaya nasıl bir ürün çıktı...

Bugün itibariyle Windows 7 piyasaya çıkıyor. Microsoft artık tüm hazırlıklarını tamamladı ve reklam kampanyalarına hız verdi. Bu reklam kampanyaları kapsamında, Japonya'da gerçekleştirilen bir kampanya, görenleri şaşkına çeviriyor. Bir o kadar da ağzını sulandırıyor. Popüler fast food zinciri Burger King'in Japonya şubesi, Microsoft ile yaptığı anlaşma gereği Whooper Burger'larının Windows 7 versiyonunu satışa sundu!
whop1256197599.jpg
İşletim sisteminin adında bulunan "7" sayısına ithafen, hamburgere tam 7 adet Whooper Burger'ı ekleyen Burger King, müşterilerini yemekten patlatmayı düşünüyor olsa gerek. Bu devasa hamburgerin fiyatı ise 777 Japon Yeni, yani 8.53 Dolar. Burger King Japonya'nın internet sitesinde de tanıtılan hamburgerin 13cm (5.1") yüksekliğinde olması ise ayrı bir konu.

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Fiyat süper bu arada burdaki triple Whopper'a denk gelio. Türkiye'de aynı kampanya olsa 30TL felan olur sanırım fiyatı :S

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
:D ben whopperjr yedim doymadım bu doyurur herhalde:D

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Akhun beyefendi, sitede sorduğun "Bu hamburgerden yemek ister miydiniz?" sorusuna yanıt vermiyorum. Zira bu bir hamburger değil, Whoopper'dır : ) İkisi ayrı şey, : )) hem fiyat, hem de lezzet açısından.

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Fiyat süper bu arada burdaki triple Whopper'a denk gelio. Türkiye'de aynı kampanya olsa 30TL felan olur sanırım fiyatı :S

Türkiye'de ne kadara denk geliyor bilmiyorum ama hakikaten Türkiye'de böyle bir şey olsa 30 TL gibi bir ücret karşılığında satılır :s

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bir editöre de herhalde flood yapmak yakışmıyor...

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
3 lü et bile iğrenç geliyor bana... Normal whooper iyi.