James Cameron's Avatar

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Ünlü yönetmenin fantastik dünyasına giriş yapıyoruz! Sinemalarla beraber James Cameron's Avatar test merkezimizde! Yapımı sizler için enine boyuna inceledik.

Son zamanlarda sinema dünyasının merakla beklediği bir yapım var; Avatar. Geçmişte Terminator, Rambo II, Aliens ve Titanic'i yazıp yöneten James Cameron'un imza attığı yeni film, 18 Aralık 2009'da vizyona girdi.

Gizemli bir gezegen olan Pandora'da yaşayan Na'vi halkının huzuru, bölgeye insanların gelmesiyle bozulur. Aslen barışçıl olan bu ırk, insanların agresif tavırları yüzünden savaşma raddesine gelmiştir. Pandora'da rahat nefes alamayan insanlar, gezegen üzerinde kolaylıkla keşif yapabilmek için, kendi ürettikleri İnsan ve Na'vi karışımı yeni bir ırk oluşturur. Bu ırk görsel olarak neredeyse Na'vi'lerin aynısı olmasına karşın, makineler vasıtasıyla insanlar tarafından yönetilmektedir. Kısa bir süre sonra işler karışır ve insanlar ile Na'vi'ler arasında savaş başlar... İşte bu senaryoyu ele alıyor James Cameron's Avatar ve aynı adlı video oyunu.

:: James Cameron's Avatar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
13
yarın filmini seyredeceğim çok güzel bir şey bekliyorum

_HaMza_

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Filmine daha bakmadım bakalımda bir oyununada sıra gelir elbet

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Filmini yeni izledim film bi noktada uykumu getirdi tabi ağır çalışma temposunun verdiği yorgunlukda vardı ama oyunu hakkında yorum yapamayacağım.

byyasin

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Filmi izledim gerçekten olağan üstü bir yapımdı çok hoşuma gitti.

Yalnız bir kötü yanı vardıki 3D için gözlük kullandık fakat gözlükle görmemiz gereken hiç bir 3D efect yoktu yağan yapraklar alev kıvılcımları ve alt yazı dışında gözlükle görmeniz gereken 3D efect yoktu.

Bazı kısımlarda gözlüğü çıkarıp izlediğim olmuştur.

Film tamamen 3D grafikler ile süslenmiş oldukça keyif vericiydi filmin konusunu anlatıp izlemeyen arkadaşları yonlendirmek istemiyorum.

Ama verdiğiniz para için pişman olmayacağınız bir film diyebilirim.

Son olarak şunu söylemek istiyorum. Bu Filmi gözlük kullanmadan normal film formatında izleyebilseydik gerçekten çok daha güzel olacaktı çünkü gözlük gerektimiyordu.

Tabi bunlar benim şahsi görüşüm.

Oyun için şunu söyleyeyim eleştriler ve screenshotlar a dayanarak yorum yapacak olursam.

Hevesim kursağımda kaldı.

Beklentilerim filmdeki ambiansı yakalayıp sanki orada gibi etkilenmekti ama eleştriler beklentilerimi karşılamayacağı yönünde olduğu için oynamayı düşünmüyorum...

haxuc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cok qüzel bir film ve oyun olacaqını dusunuyorum qüzel efeklere sahip bir yapım filmini izlicez artq oyunu pcm kaldırmıcaqını dusunuyorum o yuzden indirmicem

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Filmi izledim gerçekten olağan üstü bir yapımdı çok hoşuma gitti.

Yalnız bir kötü yanı vardıki 3D için gözlük kullandık fakat gözlükle görmemiz gereken hiç bir 3D efect yoktu yağan yapraklar alev kıvılcımları ve alt yazı dışında gözlükle görmeniz gereken 3D efect yoktu.

Bazı kısımlarda gözlüğü çıkarıp izlediğim olmuştur.

Film tamamen 3D grafikler ile süslenmiş oldukça keyif vericiydi filmin konusunu anlatıp izlemeyen arkadaşları yonlendirmek istemiyorum.

Ama verdiğiniz para için pişman olmayacağınız bir film diyebilirim.

Son olarak şunu söylemek istiyorum. Bu Filmi gözlük kullanmadan normal film formatında izleyebilseydik gerçekten çok daha güzel olacaktı çünkü gözlük gerektimiyordu.

Tabi bunlar benim şahsi görüşüm.

Oyun için şunu söyleyeyim eleştriler ve screenshotlar a dayanarak yorum yapacak olursam.

Hevesim kursağımda kaldı.

Beklentilerim filmdeki ambiansı yakalayıp sanki orada gibi etkilenmekti ama eleştriler beklentilerimi karşılamayacağı yönünde olduğu için oynamayı düşünmüyorum...

Normalde görüntü, bulanık gözlük onu netleştiriyior. Nasıl izleyebildin ki o şekilde? Bir de imax'i dene, herşey gerçek gibi önünde oluyor. Savaş sahnelerinde mermileri tek tek görebiliyorsun bile.