Jailbreak yapılmalı mı?

canerchetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 6s kullanıyorum bi kaç yıldır ve biraz sıkıldım açıkçası.Jailbreak ilgimi çekti bu aralar telefonun temasını menüleri değiştirebilme açısından.Sizce jailbreak yapsam iyi olur mu sıkıntılı bir durum mudur?

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Kesinlikle yapmalısın telefon evrim geçiriyor resmen. Jailbreak sadece ücretli uygulamaları ücretsiz yüklemek olarak algılanmasın. Jb sayesinde pek çok özelleştirme yeni özellik ekleme yapabiliyorsunuz. Hazır son ios sürümü için de yayınlanmışken yapmanızı öneririm.

canerchetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler cevaplar için. Peki bu jailbreak i istediğim zaman nasıl kaldırabilirim bilen varsa yardımcı olursa çok iyi olur. Bide güvenilir tweak leri nasıl indiricem bunları anlatam bi video falan varsa önerebilir misiniz?

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Teşekkürler cevaplar için. Peki bu jailbreak i istediğim zaman nasıl kaldırabilirim bilen varsa yardımcı olursa çok iyi olur. Bide güvenilir tweak leri nasıl indiricem bunları anlatam bi video falan varsa önerebilir misiniz?
Telefonu kapatıp açınca otomatik gidiyor zaten. Kalıcı birşey değil.

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
İphone 6s kullanıyorum bi kaç yıldır ve biraz sıkıldım açıkçası.Jailbreak ilgimi çekti bu aralar telefonun temasını menüleri değiştirebilme açısından.Sizce jailbreak yapsam iyi olur mu sıkıntılı bir durum mudur?
eğer banka uygulamanız varsa banka uygulamaları rootlu jailbreak lı telefonları kabul etmiyor sanırsam

canerchetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu kapatıp açınca otomatik gidiyor zaten. Kalıcı birşey değil.
Ha öyleyse çok iyi hocam.Bi kaç tane video izledim eskilerden tweak ile kaldırılıyor diyordu ondan sorayım dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüklemeyi deneyeceğim şimdi teşekkürler.