Jailbreak hakkında

LenovoM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mrb kolay gelsin jailbreak hakkında 1-2 sorun olacak forumlarda aradım pek tatmin edici cvplar bulamadım. jailbreak nedir ne değildir bilmiyorum hiç.
İlk sorum şu jailbreak ile telefonu ios 6 ya geri döndürebilir miyim ? Eğer mümkünse nasıl?
2. sorumda jailbreak işlemiyle iphone ile diğer telefonlar arasında görüntülü görüşme yapabilir miyim ?
Cevaplar için tşkler. İyi forumlar.

Kadir Tintaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle jailbreak nedir cevap vereyim
Jailbrak apple iOS cihazlarında izin vermediği hemen hemenherseyi tweak, uygulamalar ile yapmaktır
Jailbreak yaparak cihaz durumunuzu dusuremezsiniz
Sürüm düşürmek icin shsh kaydınıza ve downgrade aracına ihtiyacınız vardır. Cihazınız suan icin 4S ve üstü cihaz ise ne yazık ki downgrade işlemi yok i4 ise mümkün ama iOS 6 shsh kaydınız gerekiyor

iPhone ile görüntülü konuşmak için FaceTime kullanabilirsiniz ve tam olarak sorunuzu anlayamadım. ;)

LenovoM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle jailbreak nedir cevap vereyim
Jailbrak apple iOS cihazlarında izin vermediği hemen hemenherseyi tweak, uygulamalar ile yapmaktır
Jailbreak yaparak cihaz durumunuzu dusuremezsiniz
Sürüm düşürmek icin shsh kaydınıza ve downgrade aracına ihtiyacınız vardır. Cihazınız suan icin 4S ve üstü cihaz ise ne yazık ki downgrade işlemi yok i4 ise mümkün ama iOS 6 shsh kaydınız gerekiyor

iPhone ile görüntülü konuşmak için FaceTime kullanabilirsiniz ve tam olarak sorunuzu anlayamadım. ;)

malesef cihaz 4s ve görüntülü konuşma derken iphone olmayan telefonlar ile 3g görüşme örneğin 5800 vb gibi