Yüksek ihtimal lcd yaani görüntüyü veren panel kırılmış olmalı.ama bunun dışında anakart arızası ya da çok basit bir soket yerinden çıkma olayıda olabilir.ama temelde lcd kırılmış gibi gözüküyor.şayet öyleyse ben 2 yıl önce 550tl ye gold orjinal panel taktırarak tamir ettirmiştimtelefonu cebimden düşürdüm ekran kırılmadı temiz ama ekran karardı telefon açılmıyor bilgisi olan varmı ekran değişimi ne kadar tutar
Tabi piyasada 300 e bir ton dandik panel var.Yakınlaşmayın derim.6 ay bozulmadan kullanabilirseniz çakma ekranı lütfen bana haber verin.orjinal panel önerimdirYüksek ihtimal lcd yaani görüntüyü veren panel kırılmış olmalı.ama bunun dışında anakart arızası ya da çok basit bir soket yerinden çıkma olayıda olabilir.ama temelde lcd kırılmış gibi gözüküyor.şayet öyleyse ben 2 yıl önce 550tl ye gold orjinal panel taktırarak tamir ettirmiştim
telefonu eğilirken düştü cep hizası bile değil bişey yerinden çıkmış olabilir mi bu kadar kısa mesafeden nası kırılır anlamadımYüksek ihtimal lcd yaani görüntüyü veren panel kırılmış olmalı.ama bunun dışında anakart arızası ya da çok basit bir soket yerinden çıkma olayıda olabilir.ama temelde lcd kırılmış gibi gözüküyor.şayet öyleyse ben 2 yıl önce 550tl ye gold orjinal panel taktırarak tamir ettirmiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi piyasada 300 e bir ton dandik panel var.Yakınlaşmayın derim.6 ay bozulmadan kullanabilirseniz çakma ekranı lütfen bana haber verin.orjinal panel önerimdir
J7 PRO TELEFONUN İÇİ ÇOK HASSAS Bİ TAMİRE GÖTÜR DERİMtelefonu eğilirken düştü cep hizası bile değil bişey yerinden çıkmış olabilir mi bu kadar kısa mesafeden nası kırılır anlamadım
Önemli olan darbenin şiddeti değil dağılış biçimi.örneğin dünyanın en sağlam camlarına mercimek kadar bir elmas koyun ve vurun.tuzlabuz olur.sizinkide öyle olmuş.ama dediğim gibi bi bakılması grk.gidip abi telefonumun ekranı gitti deme.abi de telefonum cebimdeyken kapanmış açılmıyor de mala vur.Durduk yere ekran parası almasın ben kimseye güvenmemtelefonu eğilirken düştü cep hizası bile değil bişey yerinden çıkmış olabilir mi bu kadar kısa mesafeden nası kırılır anlamadım