J7 Prime SM-G6100 Nougat

birbirey64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Abdussamed BALKIS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki teşekkürler deniyeyim

---- Mesajlar birleştirildi ----

Siz de indirip yapacakmısıjız

Eğer oluraa sizd bilgilendirmenixi rica ediyorum
G6100ZHU1AQJ2 - SSP SM-G6100 TGY Hong Kong Şu Linke Girdiniz Dimi ? Ben Şu An İndirebiliyorum...

romu yükledim şuan telefon açıldı j7 prime yazısı çıktı ama ekran da TO START UP YOUR DEVİCE,ENTER YOUR PASSWORD yazıyor ne şifresi bu anlamadım şifreyi yazmadan da açılmıyor
Evet.

Bunun anlamı eski sürüme geri dönmektir. Sorun oluşturmaz.

sdn ekibi romu yükledim telefon açıldı ancak bi kaç tane sorun var örneğin şebeke var arama yapabiliyorum ancak şebeke yok gibi gözüküyor ve bildirim çubugundaki kısayollardan sadece rahatsız etmeyın modu var nasıl çözeceğim yardım lütfen

Son düzenleme:

birbirey64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiç bir Fikrim Yok Ben Telefon Üzerine Hiç bir Şekilde Rom Yükleyemiyorum 6.0.1 olsun 7.0 olsun hiç bir şekilde Rom yüklenmiyor Telefona...

Abdussamed BALKIS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sdn ekibi niçin cevap vermiyorsunuz bu işe sizle başladık

birbirey64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün Gece Güncelleme Kontrolü Yaptığımda OTA Güncellemesi ile Android 7.0'a Yükseldi Bildirim vs. Sorunları Kalktı.

Abdussamed BALKIS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlıolsun güle güle kullanın bende hala aynı sorunlar sevam ediyor napacağımı bilmiyorum

birbirey64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağolun valla Hocam benim durum senden de berbattı cihaz üzerine Rom yüklenmiyordu Öyle Bir sinir bozucuyduki anlatamam Devamlı Güncelleme Kontrolü yaptım...

Abdussamed BALKIS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bengüncelleme konrolü yapamıyorum güncellemeleri deneleye bastıgımda işleme başarısız diyor hala cihaz değişmedi sim kart takınca aramalar sürekli kesiliyor mesaj atamıyosun kesinlikle kimseye ve bildirim çubugundaki hızlı tuşlar halen yok ayrıca sdn ekibi de cevap vermıyor

firmwarefile

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Firmware File is used to get your phone back in the factory format. It can be used to resolve different issues like software issues, boot loop issues, lag issues, and dead issues. The firmware files are released by the company itself and it is unique for every phone and it is unique for every phone. You can download lyf 4505 flashing here.