Abdussamed BALKIS
Öğrenci
J7 PRİME SM-G6100 Nougat güncelleme almayacak mi di̇ğerleri̇ne yayinlanali 3 ay oldu hala gelmedi̇ bu modele ne zaman gelecek bi̇lgi̇ verebi̇li̇rmi̇si̇ni̇z gelmeyecek i̇se de rom i̇çi̇n li̇nk verebi̇li̇rmi̇si̇ni̇z
Merhaba;J7 PRİME SM-G6100 Nougat güncelleme almayacak mi di̇ğerleri̇ne yayinlanali 3 ay oldu hala gelmedi̇ bu modele ne zaman gelecek bi̇lgi̇ verebi̇li̇rmi̇si̇ni̇z gelmeyecek i̇se de rom i̇çi̇n li̇nk verebi̇li̇rmi̇si̇ni̇z
son bir ricam olucaktı detaylı rom atma ile ilgili bilgileri nerden bulabilirim ilk defa yapacağım çünkü
Hong Kong sürümü inmiyor. Çin sürümünü deneyin.var oradaki seçme bölümüne tıkladığımda hong kong çıkıyor ve benım telefonumda hong kong merkezli ama hong kong a bastığımda not found diyor ne yapmalıyım
Konunun altında nasıl yapacağınız yazıyor. Ama Youtube'de detaylı videolar bulunuyor. Onlara göz atın.son bir ricam olucaktı detaylı rom atma ile ilgili bilgileri nerden bulabilirim ilk defa yapacağım çünkü
Şöyle anlatayım. Senin elinde diyelim ki Türkiye Garantili bir cihaz var. Sen buna rom atacaksın. Ama Türkiye romu yok. Sen başka bir ülkenin güncel romunu yükleyebilirsin. Ama bu işlem sonunda 4.5G'yi kullanamazsınız. Ve sağlam bir USB bağlantınız olsun. Bağlantı koparsa telefon çöp olur.bi sıkıntı çıkmasın bırı hong kong biri çin ?![]()
4.GG zaen kullanamıyorum telefonum ve sim kartım desteklemesine rağmen en fazla 4G alıyorum bunun da sebebini ne samsung ne de operatörüm açıklayamadıŞöyle anlatayım. Senin elinde diyelim ki Türkiye Garantili bir cihaz var. Sen buna rom atacaksın. Ama Türkiye romu yok. Sen başka bir ülkenin güncel romunu yükleyebilirsin. Ama bu işlem sonunda 4.5G'yi kullanamazsınız. Ve sağlam bir USB bağlantınız olsun. Bağlantı koparsa telefon çöp olur.
Şifreyi yenileyip tekrar deneyin.ayrıca verdiğiniz linkteki siteye girince ve kendi sammobile hesabıma girmeme rağmen yavaş indirme yani premium olmayan indirmeye bastığımda "Our records show that you have already registered under the name of abdussamed77. If you have lost your password, click here. If you would like to modify your profile, click here. " bu mesaj çıkıyor halbuki kullanıcı adımı ve şifremi biliyorum
2 kere yeniledim gene olmadı napacağımı şaşırdımŞifreyi yenileyip tekrar deneyin.
Başka bir mail ile deneyin bir de.2 kere yeniledim gene olmadı napacağımı şaşırdım
---- Mesajlar birleştirildi ----
şuanda indirme linki yerine zoraki fast download simgesi çıkıyor yavaş yüklemeyle ilgili herhangi bir link çıkmıyıor
Romu nasıl yüklediniz?dediğiniz rom u yükledim telefona telefon duzgun çalışmıyor fonksiyon tuşları bile basmıyor telefon kapanmıyor recorvery mod kendi kendine hareket ediyor napacağım eski haline nasıl çevirebilirim
ayrıca rom yüklemesi başarıyla bitti odin de pass yazıyordu herhangi bir kopma olmadı yani
Peki Sammobildeki romu mu yüklediniz yoksa başka bir rom mu?Rom u odin ile yükledim ayrıca hard reset atmam i,in recorvery mod a girip seçim yapmam gere ancak recorvery mod da volume tuşları çalışmıyor kendiliğinden aşşağı yukarı inip çıkıyor
Stock rom cihazı ilk aldığınzda yüklü gelen yazılımdır.stock romun normal romdan farkı nedir
Update Galaxy J7 Prime (SM-G6100) G6100ZHU1AQI1 Android 6.0.1 - SAMSUNG GALAXY ROMdowngrade olmayacakmı o zaman ve o rom u da gene firmware sitesinden mi bulacam çunku fırmware sitedinde yok
eğer varsa link atarmısınız
Eski sürümü yüklemek sorun yaratmaz. Şuan ki kullandığınız sürüm problem çıkarıyorsa eski sürüme dönmek daha iyi olur. Yüklendikten sonra silinir.Oncekı surumu yuklemek sıkıntı yaratmasın ayrıca b romlar telefon hafızaeında depolanıyor mu
Evet.peki gene aynı şekilde mi yukleyecem
Bunun anlamı eski sürüme geri dönmektir. Sorun oluşturmaz.ayrıca downgrade oluyormuş o da sıkıntılıymış
evet ben de de öyle gözüküyor on7 prime olarak geçiyor doğru söylüyorsunuz garanti servisini aradıgımda cıhazı gönderiyorsunuz güncellemeyi biz yüklüyoruz dedilerSelam Merhabalar. Aynı Cihazı Bende Kullanıyorum, SM-G6100 Cihaz Bazı Yerde Glaxy J7 Prime 32GB DUAL Sim Diye Adlandırılıyor, Bazı Yerlerde On7 Diye Mesela Phone İnfo Uygulamasını Yükledim Cihaz Türünde On7xltechn Diye Adlandırılıyor Cihazım CSC Kodu TGY. Sammobile Sitesinde Firmwares'de Telefon'un Modelini Arama Yaptığımızda Model Bulunuyor Ama Dosyalar Bulunmuyor Google'den Telefon Modelini Arama Yaparsak Direk Sammobile Sitesinde Cihazın SSP SM-G6100 Diye Rom Dosyalarına Yönlendiriliyoruz Herneyse CHC Android 7.0 Dosyalarını İndirdim Odin İle Kurulumlarda Hata Alyorum Her Dafasında Farklı Bir Hatalar Meydana Geliyor Cihaz Kendine ROM'Yükletmiyor. USB Hata Ayıklaması Açık Bilgisarda Samsung USB Driver'leri Kurulu Odin İle 2-3 Kez Orjinal ROM Yükleme Tecrübem Oldu Bu Konulara Hakimim.. Yardımlarınızı Bekliyorum. Cihaza ROM Yükleyemiyorum..
Tövbe Olsun Bir Daha İthalatçı Firma Garantisi Cihaz Almamevet ben de de öyle gözüküyor on7 prime olarak geçiyor doğru söylüyorsunuz garanti servisini aradıgımda cıhazı gönderiyorsunuz güncellemeyi biz yüklüyoruz dediler
hocam sdn nin verdiği linkteki rom dosyasını yğkledim çıkan vinrar dosyasında 5 adet dosya vardı en büyük boyulku olanı yanı başında AP yazanı odin programı uzerınden açtım telefonu pc ye bağladım başarıyla rom atıldı ancak telefon açmaya çalışıgtıgımda uygulamaları senkronize edip siyah bi ekran geliyor gelen ekranda sadece bildirim çubuguna erişebiliyorsunuz ordan da ayarlara girebiliyorsunuz telefonu kapamaya çalıştıgınızda mavi bildiirm ışıgı yanıyor ve telefon şarjı bitene kadar öyle kalıyor ne zaman ki şarjı bierse o zaman kapanıyor download mod sadece çalışıyor recorvery mod a girdigimde volume tuşlarını kullanmama rağmen kendılıgınden bı aşşaı bı yukarı değişik değişik ilerliyor herhangi bir seçim yapamıyorsunuz mejbur geri kapatıyoruz ancak telefon gene kapanmıyor şarjı bitiginde kapanıyor sadece erişebildigimiz download mode :/Tövbe Olsun Bir Daha İthalatçı Firma Garantisi Cihaz AlmamSiz Nasıl Yüklediniz Hocam ROM'u ?
Anladım Bir Tek AP Dosyası İle Yükleme Yaptınız. ROM Düzgün çalışmıyor Yani ROM Eski 6.0.1 İ Yükleyin Geri ?Aslında Bütün Dosyalarını Yüklemek Gerekmiyor mu Ben öyle Bİliyorum . Bende Şu An 6.0.1 var Fakat Bildirm Problemi Yaşıyorum Mesela Bildirim Gelsin Herhangi Bir Uygulamadan Okuyup Çıkınca Daha Bildirim Var Gösteriyor.Sonra Google Play'den Uygulama Yükleyince %100 oluyor Ama Yüklemeye Başlamıyor Sonra Google Play'ı Son Uygulamalardan Kapatırsam Öyle Yüklüyor Uygulamaları....Garanti Firması Çok Dandik Telefonları Devamlı Meşgul E-posta ya Cevap Vermiyorlar Garanti İle Bir Problem Yaşadım Ancak Facebook Üzerinden İletişime Geçebildim...hocam sdn nin verdiği linkteki rom dosyasını yğkledim çıkan vinrar dosyasında 5 adet dosya vardı en büyük boyulku olanı yanı başında AP yazanı odin programı uzerınden açtım telefonu pc ye bağladım başarıyla rom atıldı ancak telefon açmaya çalışıgtıgımda uygulamaları senkronize edip siyah bi ekran geliyor gelen ekranda sadece bildirim çubuguna erişebiliyorsunuz ordan da ayarlara girebiliyorsunuz telefonu kapamaya çalıştıgınızda mavi bildiirm ışıgı yanıyor ve telefon şarjı bitene kadar öyle kalıyor ne zaman ki şarjı bierse o zaman kapanıyor download mod sadece çalışıyor recorvery mod a girdigimde volume tuşlarını kullanmama rağmen kendılıgınden bı aşşaı bı yukarı değişik değişik ilerliyor herhangi bir seçim yapamıyorsunuz mejbur geri kapatıyoruz ancak telefon gene kapanmıyor şarjı bitiginde kapanıyor sadece erişebildigimiz download mode :/
anladım şu verilen rom u da yüklemeye çalışacagım olmazsa servise göndereceğimAnladım Bir Tek AP Dosyası İle Yükleme Yaptınız. ROM Düzgün çalışmıyor Yani ROM Eski 6.0.1 İ Yükleyin Geri ?Aslında Bütün Dosyalarını Yüklemek Gerekmiyor mu Ben öyle Bİliyorum . Bende Şu An 6.0.1 var Fakat Bildirm Problemi Yaşıyorum Mesela Bildirim Gelsin Herhangi Bir Uygulamadan Okuyup Çıkınca Daha Bildirim Var Gösteriyor.Sonra Google Play'den Uygulama Yükleyince %100 oluyor Ama Yüklemeye Başlamıyor Sonra Google Play'ı Son Uygulamalardan Kapatırsam Öyle Yüklüyor Uygulamaları....Garanti Firması Çok Dandik Telefonları Devamlı Meşgul E-posta ya Cevap Vermiyorlar Garanti İle Bir Problem Yaşadım Ancak Facebook Üzerinden İletişime Geçebildim...
verdiğiniz rom un açıldığı sitede ki linkler çalışmıyor dosya bulunamadı diyor biri diğeriyse premıum üyelik isiyor