receptspnrs
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
J7 PRİME 2016 telefonumda dün akşam oynarken kapattım 5 saniye sonra açtım beyaz ekran vardı bildirim sesleri vb. geliyor ama görüntü yok
Hard reset atmayı denediniz mi?J7 PRİME 2016 telefonumda dün akşam oynarken kapattım 5 saniye sonra açtım beyaz ekran vardı bildirim sesleri vb. geliyor ama görüntü yok
Evet denedim ama yine siyah ekranla karşılaştımHard reset atmayı denediniz mi?
hocam yaptım ekranda beyaz bişi gidip geldiKırılma ve çatlama yoksa her zaman bir ümit vardır. Üst ve alt kenarlardan tutarak ters yönde (ıslak bir bezi sıkma hareketi gibi) hafif esnetin. Eğer bir düzelme olmazsa durum servislik.
Ekran panelinın bağlantısında bir sorun olabilir bana göre. Telefoncunun görmesi gerek.hocam yaptım ekranda beyaz bişi gidip geldi
Hocam telefonu kapattım açtım öyle oldu acaba içindeki uygulamalardanmı oldu?Eğer ekranda fiziksel hasardan kaynaklı bir sorun varsa,o zaman tamir gerektirir. Sorun anakarttan da kaynaklı olabilir.
Sanmam, yazılımsal bile olsa Stock ROM'u geri kurmanız gerekecek.Hocam telefonu kapattım açtım öyle oldu acaba içindeki uygulamalardanmı oldu?
hocam rom atmayı deniyeceğimde ekran gelmiyor romu atacagım zaman gelirmi?Sanmam, yazılımsal bile olsa Stock ROM'u geri kurmanız gerekecek.
Hocam romu atıcam ama telefonda ayarı açmak lazımmış onu nasıl yapıcam?Sanmam, yazılımsal bile olsa Stock ROM'u geri kurmanız gerekecek.
Benim Eskiden Telefonum Yokken Tabletim Vardı Çin Ürünü Bir Kere Bozulmuştu Ekran Siyah'dı Gelmiyordu Ekran Abim Bilgisayara Bağlamıştı Usb Kablosu İle Ve Tableti Yapmıştı Bence Youtubeden Bak Sorunu Çözmeye Çalış Olmassa Telefon Tamircisine Veya Servise GönderH
hocam rom atmayı deniyeceğimde ekran gelmiyor romu atacagım zaman gelirmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam romu atıcam ama telefonda ayarı açmak lazımmış onu nasıl yapıcam?
O Zaman Telefonu Servise GönderebilirsinEkranı pcye bağlamak aklıma gelmedi değil denedim olmuyor usb hata ayıklama modu açılması lazımmış
Telefonu Ancak bayramdan sonra götürebilirim çok uzun bi zaman Yardım etmeye çalışan herkeze teşekkür ederimO Zaman Telefonu Servise Gönderebilirsin