13 Ağustos 2018 #1 D Djone54 Öğrenci Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 86 Reaksiyon puanı 14 Puanları 8 Telefonuma Aod özelliği yüklemek istiyorum orjinalinden hiçbir farkı olmayacak şekilde.Bunu yapmam mümkün mü ?
Telefonuma Aod özelliği yüklemek istiyorum orjinalinden hiçbir farkı olmayacak şekilde.Bunu yapmam mümkün mü ?
13 Ağustos 2018 #2 AdminisTraktör Dekan Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 6,855 Reaksiyon puanı 5,164 Puanları 293 Djone54 dedi ki: Telefonuma Aod özelliği yüklemek istiyorum orjinalinden hiçbir farkı olmayacak şekilde.Bunu yapmam mümkün mü ? Genişletmek için tıkla ... Görsel açıdan mümkün performans açısından değil....
Djone54 dedi ki: Telefonuma Aod özelliği yüklemek istiyorum orjinalinden hiçbir farkı olmayacak şekilde.Bunu yapmam mümkün mü ? Genişletmek için tıkla ... Görsel açıdan mümkün performans açısından değil....
13 Ağustos 2018 Konuyu başlatan #3 D Djone54 Öğrenci Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 86 Reaksiyon puanı 14 Puanları 8 Administraktör dedi ki: Görsel açıdan mümkün performans açısından değil.... Genişletmek için tıkla ... Performans derken tam anlayamadım?
Administraktör dedi ki: Görsel açıdan mümkün performans açısından değil.... Genişletmek için tıkla ... Performans derken tam anlayamadım?