|Ⓢєччαh|
Guru
- Reaksiyon puanı
- 10,315
Yuh diyorum başka da birşey demiyorumBu Melih Gökçeği hala savunan inanan Akp'li kaldımı ya , bırak chpli iyi partilisini bu adamdan artık akpliler bile tükendi herif ankarayı öyle bir batırmış gibi hala bunun haberlerini paylaşıyorsunuz güzel güldüm
![]()
Cümle fetöcü trollerin belge diye sunduğu uyduruk kaydırık yalan ve zırvalara kendinizi öyle bir inandırmışsınız ki sanki adam vatanını satan bir hain! Fetö hainleri bu işi çok iyi yapıyor, Allah var dünyada bu aşağılık yaratıkların üstüne yok bu konuda. Bizim Fenerbahçeyi şampiyonluktan eden, bir yıl boyunca cehennem azabı çektiren sahte belgeleri uydurdukları gibi.Melih önce otursun Ankara'nın bir hesabını versin de ondan sonra İzmir'e sallasın![]()
Doğal Afeti Belediyeye bağlamak, nereden baksan mükemmel bir iş.
Ya kardeşim neden bahsediyorsun sen? İnsanları çıldırtmak için para falan mı alıyorsun?Aynen ya bunlar iyice sapıtmış nerden ne yapsakta çamur atsan derdiler. Altı üstü 30-35 yıldır İzmir'i CHP veya o görüşteki partiler yönetiyor ne var yani alt ve üst yapının en iyisini yapsanda sel bu olur yani...
Ülke İzmir gibi yönetilecek işte ne güzel bundan neden rahatsız olur ki bir insan ? İzmir gibi güzel yönetilen bir İL mi var Türkiye'de... Her yeri on numara altyapısı yolları hizmet kalitesi süper ötesi.
Ekli dosyayı görüntüle 139483
Ya kardeşim neden bahsediyorsun sen? İnsanları çıldırtmak için para falan mı alıyorsun?
1 senede İzmir'e düşmesi beklenen yağış 1 saatte düşüyor, gelmiş burada fotoğraf gösteriyorsun bana.
25 sene AK Parti tarafından yönetilen Ankara ve İstanbul'dan fotoğraflar atsam "Başında CHP var düzeltsin işte." dersin.
Var git işine akşam akşam kafamın içindeki kanı kaynatma.
Yok ben almıyım kalsın o zaman :d
İzmir'in nasıl yönetildiği beni ilgilendirmiyor bu konuda. Sen de benim yazdığımı oku o zaman.Şu konulara cevap yazarken okumadna mı yazıyorsunuz ?
Konu ney İzmir'i nasıl yönetiyorsan ülkeyide öyle yönetecez diyen bir LİDER VAR karşımızda. Seyyah reis te İzmir yönetilmiyor ki şeklinde bir konu açıyor biriniz çıkıyor yok Melih Gökçek diyor öbürü çıkıyor ne diyor.
Ömründe sen İzmir'e gittin mi ? Şehirde belediyecilik sence çok iyi mi ? Bu olaya özgü değil ki İzmirde azcık yağmur yağsın sokaklar göl gibi olur. Altyapı çok zayıf 35 yıldır CHP yönetiminde olmasına rağmen.
bi dediler şemsiye açtık yağmur durdu felaketler aldı başını gidiyorİzmir'in nasıl yönetildiği beni ilgilendirmiyor bu konuda. Sen de benim yazdığımı oku o zaman.
Ortada bir doğal afet var ve bu CHP'ye bağlanıyor. Bahsi geçen görüntüler daha bu sene olan selden değil mi? Allah aşkına, kitap aşkına ya.
İzmir'in nasıl yönetildiği beni ilgilendirmiyor bu konuda. Sen de benim yazdığımı oku o zaman.
İzmir mükemmel yönetiliyor yazdığımı hatırlamıyorum.Nasıl ilgilendirmez konunu başlığı İzmir'in yönetilmesi zaten
Tamam güzel kardeşim sen sinirlenme. İzmir çok güzel yönetiliyor. Efsane bir belediyecilik örneği var 35 yıldır İzmir'de . Alt yapı üst yapı süper belediye ile ilgili tek bir sorun yok. Sadece o güne özel öyle olmuş yoksa hayatta su baskını taşkın flan olmaz oralarda.
Üstte ki esnaf kadının sitemide yanlış. Her hafta burada böyle şeyler oluyor demeside yanlış. Sensin tamam mı ? İzmir gibi güzelce ülke yönetilecek deyip geçelim böyle böyle sorunlarımız çözülecek...
Tarihleri yukarıda yazıyor burası Kadıköy Nautilus' a yakın. 2019’da patlayan kanal. Video gönderme seçeneği olsaydı gönderecektim. 2020’de bütün altyapı değişti buradan en yukarılara kadar sokak sokak cadde cadde. Ve en komiği de ne biliyor musunuz? Birileri gelip “şu rezilliğe bak her yer battı, inşaat tozları, yoldan geçemiyoruz! Arabalar geçemiyor! Hani her şey güzel olacaktı deyip küfür edenler. İçimden ağlıyorum bu insanlarla aynı seçime giriyoruz diye..
Sanki anlamadım İzmir'i CHP yönettiği için böyle sula altında kalıyor dediğinizi. Gönderdiğim ilk fotoğrafta CHP yönetmiyordu öyle kanalizasyonlar patlıyordu İzmir'de olduğu gibi. Ama diğer fotoğraflarda İmamoğlu altyapıyı düzenliyor. Oradan bir şey bulmuşsunuz hemen chp'nin açıklarından gidiyorsunuz. CHP yok 100 milyarı nereye harcadı yok 50 milyarı nereye harcadı. Yönetemiyor falan.. Bilmem bir şeyler anlatabildim mi.Bu attığın resimlerin veya bu söylemlerin konu ile alakası ney ?
Konu başlığı İzmir farkındaysanız...
Akp nin 20 yıl ülkeyi nasıl yönettiğini görüyoruz.Hırsızlık, yolsuzluk,Kpss skandalları ve binlerce insanın hakkının gasp edilmesi, Ergenekon davasında masum insanların hapis yatması,Soma da önlem alınmadığı için 301 insanın hayatını kaybetmesi, çocukların taciz edilip bir kereden bir şey olmaz rezilliği,ekonominin dibe vurması,hukuk diye bir şey olmaması.Bir şeyi eleştirirken önce savunduğunuz unsura bir bakın sonra diğer tarafı eleştirin. Not:Chp yı savunmuyorum.Hataları, eleştirilecek tarafları var.Akp de iddia ettiğiniz gibi iyi değil.
Deprem sonrası mağduriyetler konusunda AK PARTİ cumhuriyet tarihinin belki de en başarılı icraatlarını gerçekleştirmiştir. Nerede deprem olup mağduriyetler olduysa devlet orada hiç olmadığı kadar varlığını hissettirdi, evlerini çok kısa sürelerde yaptı, altyapısıyla beraber teslim etti insanlara. Van bunun en müşahhas örneğidir. Keza İzmir depremi akabinde çok yoğun olarak orada devlet faaliyettedir.Geçtiğimiz aylarda/senelerde depremi ve sonrasındaki mağduriyetleri hükümete bağlayanlar vardı. Şimdi de Melih Gökçek böyle bir şey yapmış. Çok komik bir durum.
Deprem sonrası destek hükümetin sorumluluğudur zaten. Yapmıyorsa sıkıntı.Deprem sonrası mağduriyetler konusunda AK PARTİ cumhuriyet tarihinin belki de en başarılı icraatlarını gerçekleştirmiştir. Nerede deprem olup mağduriyetler olduysa devlet orada hiç olmadığı kadar varlığını hissettirdi, evlerini çok kısa sürelerde yaptı, altyapısıyla beraber teslim etti insanlara. Van bunun en müşahhas örneğidir. Keza İzmir depremi akabinde çok yoğun olarak orada devlet faaliyettedir.
Lakin İzmir tam 35 yıldır CHP elindedir. İnsanların altyapı yoksunluğundan ahu figanı arş'a yükselmiş. Bütün mesele orada altyapının mefluç oluşudur. E Kemal amcam da "Biz devleti İzmir gibi yöneteceğiz" deyince Melih GÖKÇEK de topu doksandan çakıvermiş. İşin komik yanı falan yok. Benim anlamadığım insanlar ortada bu gibi şeyler kabak gibi dururken habire yok sen öyle yaptın, yok böyle yaptın triplerine girmesidir. Kendi ayıbını başkalarını örnek göstererek mazur gösterme hastalığı bizim kültürümüz haline gelmiş ne yazık ki!
Olası bir depremden mi bahsediyoruz yoksa '99 depreminden mi?İstanbul depremine karşı atılan adımları da yazın da aydınlanalım biraz daha. Edebiyatını da unutmayın.
Olası bizi ilgilendiren.Olası bir depremden mi bahsediyoruz yoksa '99 depreminden mi?