İzmir Depreminde Enkaz Altında Kalan İnsanları Konu Alan TikTok Videosuna Tepki Yağdı

  • Konuyu başlatan SDN Anonim 608469
  • Başlangıç tarihi

Bu konuyu okuyanlar

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Bir TikTok kullanıcısı, İzmir depreminde enkaz altında kalan insanları canlandırdığı bir video paylaştı. Video, TikTok kullanıcısının İzmir depreminin geride bıraktığı acılardan prim kasmaya çalıştığı gerekçesiyle eleştiri yağmuruna tutuldu.

Çinli bir internet teknolojileri şirketi olan ByteDance’in sahibi olduğu TikTok, son yılların en fazla konuşulan sosyal medya uygulamalarının başında geliyor. TikTok’un inanılmaz hızlı bir şekilde artan kullanıcı sayısı fazlasıyla dikkat çekse de, uygulamayı bu denli konuşulan ve tartışılan bir mecra haline getiren asıl neden, kullanıcılarının yayınladığı içerikler.
Geçtiğimiz gün yine bir TikTok kullanıcısı, paylaşmış olduğu içerik ile adeta eleştiri bombardımanına tutuldu. Ceylin Akçalı isimli kullanıcı, paylaşmış olduğu videoda İzmir depreminde enkaz altında kalmış bir kişiyi canlandırdı ve sosyal medyanın yeni linç malzemesi oldu.


Ceylin Akçalı'nın TikTok'taki videosunda en akılda kalan noktalardan biri de "Anne ses ver anne, ne olur ölme" kısmı. Deprem enkazında annesini kaybeden Ayda bebeğin yaşadıklarıyla dalga geçen o anları betimleyerek takipçi kazanmak isteyen bu genç kız sosyal platformlarda büyük tepki çekti.

KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU!​

Gelen tepkilere cevap veren Ceylin Akçalı kendini böyle savundu. "Siber zorbalık şikayetinde bulunacağım yanınıza kalmayacak" dedi.

640xauto (1).jpg


640xauto.jpg



Ceylin Akçalı’nın TikTok videosuna gelen tepkilerden bazıları​

ezgif.com-gif-maker (2).png


ezgif.com-gif-maker (3).png


ezgif.com-gif-maker (4).png


ezgif.com-gif-maker (5).png


Kaynak: MYNET - Türkiye'nin lider - haber - oyun - spor - magazin - sinema - portalı
 

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,836
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,258
Puanları
113
Yaş
39
Akıl yoksunu, birde utanmadan açıklama yapmış. Bu orada bulunan ailelere birer tokat olarak döndüğüne inananlardanım. Kendini gösterecek duyar kasacak diye şekilden şekle giren kertenle misali hareket ediyor. Bu ve bunun gibi bir çok eğitimini tam tamamlayamamış çocuk var piyasada. Yazıklar olsun.. ?
 

Little Cat

Müdavim
Katılım
28 Haziran 2020
Mesajlar
5,154
Reaksiyon puanı
10,459
Puanları
113
Yaş
29
Korona şunlara bulaşsa ne var kökten çözüm. Bunların yaşamaya hakkı bile yok.
 
Üst