İzmir 83.Enternasyonel Fuarı 29 Ağustos - 07 Eylül 2014

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
3,263
İZMİR 83.ENTERNASYONEL FUAR’A HAZIRLANIYOR

mTgMSCP.jpg


Türkiye’nin ilk ve en büyük uluslararası organizasyonu İzmir Enternasyonal Fuarı 2014 yılında 83’üncü yaşını kutluyor. 29 Ağustos-7 Eylül 2014 tarihleri arasında organize edilecek İzmir Enternasyonal Fuarı için stant kurulumlarına başlandı.

Öte yandan fuara ilişkin hazırlık çalışmalarına Kültürpark genelinde devam ediliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimlerinin işbirliğiyle sürdürülen temizlik ve altyapı çalışmaları kapsamında ağaçlar budanıyor, heykel, havuz ve bahçe mobilyalarının temizliği yapılıyor, stand kurulacak alanlardaki alt yapı eksiklikleri tamamlanıyor.

Partner ülkenin Mauritius, odak ülkenin Hindistan, onur konuğu illerin Diyarbakır ve Malatya, temasının Lojistik olduğu 83’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı’nın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da sadece uluslararası katılım holü yurt dışı katılımcı firmalardan gelen talep doğrultusunda 29 Ağustos - 2 Eylül 2014 tarihlerinde beş gün açık kalacak. Diğer tüm etkinlikler 10 gün boyunca devam edecek. İzmir Enternasyonal Fuarı, T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde düzenleniyor. Fuara girişlerde yine kentkart kullanılacak. İzmir Enternasyonal Fuarı ziyaret saatleri 16.00 - 23.00 olarak gerçekleşecek.


***

83 İZMİR ENTERNASYONAL FUARI

29 Ağustos – 7 Eylül 2014

İzmir Uluslararası Fuar Alanı

YENİ PAZARLAR… YENİ İŞBİRLİKLERİ…
Dünyanın en köklü uluslararası genel ticaret fuarlarından İzmir Enternasyonal Fuarı, 29 Ağustos – 7 Eylül 2014 tarihleri arasında İZFAŞ tarafından 83. kez kapılarını açıyor.

82. İzmir Enternasyonal Fuarı’nı 1.635.152 kişi ziyaret etmiş; 1.125 firma katılımda bulunmuştur. Katılımcılara tahsis edilen 76.452 m2 alanla; İzmir Enternasyonal Fuarı bir kez daha ülkemizin en büyük fuarlarından biri olmuştur.

Siz de İZFAŞ profesyonelliği ile bu karlı yatırıma ortak olun; İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılın!

82. İEF İSTATİSTİKLERİ
Katılımcı Sayısı : 1125
Toplam Tahsis Alanı : 76.452 m²
Toplam Ziyaretçi Sayısı : 1.635.152

82. İEF’NİN BASINDA YANSIMALARI

Görsel ve yazılı basında ulusal ve yerel olmak üzere 3000’nin üzerinde haber, program ve köşe yazısı yayınlanmıştır.

83. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI ANA TEMASI: LOJİSTİK

Avrupa ve Asya kıtaları arasında yer alan Türkiye, coğrafi, kültürel ve ekonomik anlamda bir köprü işleviyle eşsiz bir konuma sahiptir.

Taşımacılık sektöründeki yatırımların ağırlıklı olarak kara yolu altyapısına yoğunlaşmış olduğu ülkemizde, Avrupa’nın en büyük ağır vasıta filolarından biri bulunmaktadır. Kara yollarının Türkiye’de taşıdığı önem kara yolları ağına dair güncel verilerle daha iyi anlaşılabilir: toplam uzunluğu 64.865 km olan kara yollarının 2.080 km’si otoyollardan oluşmaktadır. Her geçen yıl uzayan ve gelişen bu ağ, ülkedeki yolcu taşımacılığında % 95, yük taşımacılığında ise % 90 oranında pay sahibidir.

Türkiye’nin ihracat ve ithalatında, sırasıyla toplamda % 50,7 ve % 53,2’lik oranlara sahip olan deniz yolu taşımacılığı, ülkenin dış ticaretinde en çok tercih edilen nakliye yöntemidir. Deniz yolu taşımacılığını, 2010 yılında % 40,3’lük ihracat ve % 22,9’luk ithalat oranlarıyla kara yolu taşımacılığı izlerken, hava yolu taşımacılığı ise ihracat ve ithalatta üçüncü sırada yer almaktadır.
Ülkemiz ve dünya taşımacılık sektöründe meydana gelen yenilikler ışığında, “kombine taşımacılık” kavramının gelecekte daha da önem kazanacağı görülmektedir. Sektörün altyapı yatırımlarında özel sektör-kamu ortaklığı yaygınlaşacak, deniz yolu taşımacılığı başta olmak üzere trafik güvenliği tüm taşımacılık türlerinde artırılacaktır.

Lojistik hizmetlerinin son yıllarda baş döndürücü bir hızla geliştiği Türkiye, ana ticaret yollarının kesiştiği özel konumu ve bölgesinde giderek artan ticari ve ekonomik etkinliği ile geleceğin “lojistik merkezi” olma yolunda en güçlü adaydır

83. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI ONUR KONUĞU İLLERİ: MALATYA VE DİYARBAKIR

Malatya ve Diyarbakır’ı İzmir Enternasyonal Fuarı’nda keşfedin...

http://ief.izfas.com.tr
 
Üst