İyisi gelsin

RhElAsThOva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar burda aynı konu üst üste açılırmı veya başka biri benden önce açtımı bilmiyorum ben www.iyisigelsin.com sitesinden telefon beğendim almak istiyorum ancak arıyorum telesekreter çıkıyor bidaha aradım bu sefer çıktı ama alabilirsiniz sitemiz güvenlidir gibi şeyler sölüyor bunu her site der yani bu siteye güvenemiyorum mail attım adama şu telefonu ararsanız bu konuşlaım güvenirsem alrım dedim adamın bana verdiği cevap''.... .... İSİMLİ TELEFON STOĞUMUZDA BULUNMAKTADIR''yani kısacası güvenirliğini araştırabilirmisiniz yada daha önce aldınızmı

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Sende bilinen ve güvenli sitelerden alışveriş yap olsun bitsin şartmı orası??...

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
aynen sağlam yerlerden alışveriş yapın

RhElAsThOva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ama abicim fiyatlar çok ucuz o telefonu car....ur da baktım 210 lira oda baktım 140 lira yani aradaki fark öyle böyle değil lütfen bilgisi olan kişiler bşi yazsın

v0ld3m0rt1s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Grey ithalat olabilir. (Yani garantisiz)

Dikkat et bence. 3 lira kâr edeyim derken 5 lira zarar etme...

denimax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen adama güvenlimisin diye sorarsan adam tabiki güvenliyim diyecek .kimse yogurdum ekşi demez .Aslında cevap çok iyi ilgilendiğin model stokta var istiyorsan araştır al demiş .

RhElAsThOva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben size bu soruyu beni fırçalayın diye sormadım :) şurda bana normal olarak sadece voldemort cevap vermiş

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Paralel ticaret olabilir.. Servislik bir durum olursa bu adamları bulamazsın.

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ucuz çin malı olabilir,50 tl fazla ver iyisini al garantili olsun bozuldugunda yaptırırsın paraya kıycan. ucuz diye hiç birşeye kacmayın,gıda sektörünü anlatırdım şimdi konu dagılır

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaw git dring bas parayı al bu kadar da üşengeç olmayın ya !

RhElAsThOva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar parama 2 gün önce kıydım ve az önce geldi yinede saolun(telefonda hiçbir hasarda yok )

---------- Post added at 13:08 ---------- Previous post was at 11:38 ----------

flood için özür. bir sorun çıktı şarj makinası yok acele işe şeytan karışırmış(acele ettim en az 5 kez aradım)kargoyla önderiyolar şarj makinasınıda

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Eğer bilindik sitelere göre çokta ucuza mal satıyorsa bir kere o sitenin güvenirliği tartışılır. bilinir alışveriş siteleri var bırak bulursun nasılsa aradığını başka bir yerde.

RhElAsThOva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
surmelim saol ama çoktan aldım :) şuanda kullanıyorum bide bşi sorcam bu telefondan interneti nasıl bulcam sayfada baktıım da özelliklerini söylüyor Bağlantı Özellikleri
Bluetooth
EVET
GPRS
EVET
E-mail Desteği
EVET
WAP
EVET
bağlantı özellikleri böle internet varmıdır telefonda internetin kısaltılışı nedir wap mı bluetooth mu!!??

NeoCrys

Asistan
Reaksiyon puanı
1
büyük bi ihtimal yurtdışından yanlarında getirilen ürünlerdir. Bi göz attımda normal altı ürün bulamadım.