İyi partinin ülkeyi iyi yönetebileceğini düşünüyor musunuz?

İyi partinin ülkeyi iyi yönetebileceğini düşünüyor musunuz?

• Yok daha neler

• Chpden daha iyi yönetir

• Yönetir yönetir

• Yönetir ama Meral Akşener olmadan

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,896
Ne düşünüyorsunuz? Sizce İyi parti ülkeyi iyi yönetebilir mi?

1574750954048.png

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Şuan mümkün olanın siyasetin en iyisi yapılmaya çalışılıyor, bu bölgede siyaset gerçekten çok zor.
Ama bu hale gelmesi bizim kararlarımız sonucu olduğunu düşünüyorum komşularla sıfır politikasından nerelere geldik. Amerika, Avrupa ve bu zamana kadar hiç olmadığı kadar İslam ülkeleri ile aramız iyi değil. Tabi ki bu ülkeler hiçbir zaman dostumuz değildi ve iyiliğimizi istemedi ancak devlet geleneği olarak kararlarımızda destek olur veya bu şekilde tek ağızdan eleştiri yağmuruna tutmazlardı. Umarım en kısa sürede şu yalnız kalmış dış politikamiz planlanan şekilde ülke menfaatleri gereği düzene girer.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Sömürgecilerin, siyonistlerin kuklası olmuş devletlerin ağzına bakıp, "aman bizi övsünler, bizi poh poh lasınlar..." mantığından oldum olası nefret ederim. Devletimiz kendi ayakları üzerinde durdukça düşmanları da kendini belli edecektir. Bu aslında daha samimi ilişkiler, daha dürüst siyaset demek ve halklar Türkiye'yi destekliyor, başlarındaki soytarılar tersine çalışsa bile...

En çalışkan, en özverili ve başarılı dış politika ve iç siyaset Recep Tayyip Erdoğan Reis'le ancak mümkün olabilmiştir. Günümüzde böyle dirayetli başka biri yok, bırakınız onu kötü veya iyi bir "Lider" bile yok... En iyiler Reis için çalışıyolar ve bu ülkeyi seviyolar, geliştiriyolar. Reis'in Liderliğinde inanan ve yürüyen her Türkiye aşığı bu kutlu davada kutsal bir mücadele veriyor yalnız kendisi için değil tüm mazlumlar için...

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Bence, İP, ülke yönetmek için değil, MHP'nin oylarını bölmek için kurulmuş bir proje partidir.
Bir de Mersin'de MHP adayının karşısında iki rakip olmasın diye kendi adamını (B. KOCAMAZ) saat 5'ten sonra aday gösterip seçime giremeyerek, komik bir şekilde seçimden çekilmiş, CHP'nin adayını desteklemiştir.
"Zaten ittifak yapıyorsunuz, ne gerek var böyle dalavereye" diye sormuyorum.
Cevabı B. KOCAMAZ'a oy verenleri kızdırmamak için.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yönetir ama Meral Akşener olmadan. :D
Benim kanım Meral Akşener'e ısınmadı. Hiç lafı dolandırmadan söylüyorum bunu size.

Ümit özdağ çok iyi birine benziyor.