İyi bir telefon önerisi

Red-Kit-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhabalar. Forumdaki ilk yazım olacak . aslında bu konuyla ilgili görüşlerinizi almak içinde üye oldum diyebilirim. 6 senedir nokia c6 kullanıyorum . Sony Z5 almayı düşünüyodum fakat herkes ısınma sorunundan yakınıyo ve kendi sayfasında yerin dibine sokmuşlar sony yi . O yüzden biraz tereddütlü kaldım açıkçası . samsung pek önermiyo kimse ama s7 hoşuma gitti. ıphone 6s de çok pahalı gibi ama iyi derseniz bakıcam. Görüşleriniz için teşekkürler

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Öncelikle herkese merhabalar. Forumdaki ilk yazım olacak . aslında bu konuyla ilgili görüşlerinizi almak içinde üye oldum diyebilirim. 6 senedir nokia c6 kullanıyorum . Sony Z5 almayı düşünüyodum fakat herkes ısınma sorunundan yakınıyo ve kendi sayfasında yerin dibine sokmuşlar sony yi . O yüzden biraz tereddütlü kaldım açıkçası . samsung pek önermiyo kimse ama s7 hoşuma gitti. ıphone 6s de çok pahalı gibi ama iyi derseniz bakıcam. Görüşleriniz için teşekkürler

Merhaba,

Sony xperia z5 isinma konusuna deginelim. Sd810 kullanan bir cihaz. Sd810 guclu bir islemci. Fakat! Bu islemci ust duzey veya yorucu islemler yaparken rakibi olan islemcilerden biraz daha fazla isiniyor ve isisi arttikca da guc tuketimi de artiyor. Ama bu sd810'lu bir cihaz alinmaz anlamina gelmiyor. Cunku sony bu durumun farkinda olup yazilimsal olarak bazi duzeltmelere gitti. Yani siz standart islemler icin, web'de gezinmek icin, sosyal medya uygulamalarinda gezmek icin, foto/video cekmek gibi normal isler icin almayi dusunuyorsaniz o zaman z5 sorun yaratmaz. Ama ben gta san andreas, modern combat 5, real racing 3.... vb ust duzey oyunlari uzun uzun oynamak icin alicam cihazi diyorsaniz o zaman z5'deki sd810 d8ger cihazlardaki islemcilere gore biraz daha fazla isinicak.

Tavsiye;

Ben samsung urunlerinden uzak durmamanizi, artik o eski modellerdeki zamanla yavaslayan, donmalar, kasamalar yasatan samsung modellerinin artik olmadigini. Samsung note 4 ve ustu modellerde bu tarz durumlar soz konusu degildir. Sony xperia z5 modeline fiyat olarak denk olan model note 5 'dir. Note 5'in kullandigi exynos 7420 note 5 2k ekrana sahip olmasina ragmen hem daha performansli hemde daha serin calismaktadir. Ayrica kamera, ekran konularinda da daha basarili.

Samsung s7 icin ise note 5'in durumu ne ise s7 daha da iyi hali. Basta samsung s7, note 5 modelleri tavsiye ettigim urunlerdir.