Pro Android
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
Arkadaşlar şu anda Edge kullanıyorum Chrome kullanmak istemiyorum hızlı olsun teşekkürler
Opera GX.Arkadaşlar şu anda Edge kullanıyorum Chrome kullanmak istemiyorum hızlı olsun teşekkürler
Microsoft edge en hızlısı zaten.Arkadaşlar şu anda Edge kullanıyorum Chrome kullanmak istemiyorum hızlı olsun teşekkürler
8gb ram 2 çekirdeğim var firefox denedim daha hızlı çalıştı onu da istemiyorum (not microsoft hayranıyım)Microsoft edge en hızlısı zaten.
sisteminiz ağır çalışıyor olmasın?
denedim aşırı cpu kullandı (chrome'dan daha fazlaOpera GX.
firefox beğenmedim ama bir şans daha vericem brave kasıyo zatenfirefox brave
Bana sistemini tamamen yaz. A dan z ye8gb ram 2 çekirdeğim var firefox denedim daha hızlı çalıştı onu da istemiyorum (not microsoft hayranıyım)
Özellikleri orjinal siteden aldımBana sistemini tamamen yaz. A dan z ye
Sorun işlemcinizde.(ÇOk yavaş)Özellikleri orjinal siteden aldım
- Windows 8.1 (önceden yüklenmiş) - Toshiba, Windows 10 Pro
- AMD Essentials E1-2100 Accelerated Processor
- 39,6 cm (15,6”) , 16:9 en boy oranıyla ve LED arka ışıklandırmasıyla Toshiba TruBrite® HD TFT Yüksek Parlaklıkta ekran
- Sabit disk 500 GB
- Lüks beyaz cilalı kaplama, beyaz klavye
- 4096 (1 adet) MB, DDR3 RAM (1.333 MHz)
- AMD E1-2100 APU with AMD Radeon™ HD 8210 Graphics
- maksimum ömür : en fazla 4s00dk (Mobile Mark™ 2012)
- ağırlık : Şu ağırlıktan başlar: 2,3 kg
- G x U x Y : 380,0 x 242,0 x 30,8 (ön) / 33,35 (arka) mm
- 8GB ram
- 2 Çekirdek işlemci
Teşekkürler yakında format atmayı düşünüyorum dediklerinizi yaptım Firefox Kurdum Chrome'ı silcem sorun çözüldüSorun işlemcinizde.(ÇOk yavaş)
Şunları yapmanızı öneririm.
Adım 1:Glary utilites programını indirin.
Disk temizleme, kayıt defteri temizleme, disk birleştirme, kayıt defteri birleştirme.
Tek tek yapın.
Adım 2: Pc nizin Ayarlara girip GÜÇ yazın ve maksimum performans a tıklayın.
Adım 3: İşlemcinizin sıcaklık değerlerine göz atın.Normalden yüksek ise termal macunlatın.
Adım 4: arka planda çalışan programları kapatın işlemcinizi sömürür(yavaşlatır)
Adım5: Hala devam ediyorsa (kasma donma vs) Pc nizi sıfırlayın.
Bir tarayıcının cpu kullanımını nereden görüyorsunuz? (galaxy m31 kullanıcısıyım)denedim aşırı cpu kullandı (chrome'dan daha fazla
Mesaj otomatik birleştirildi:
firefox beğenmedim ama bir şans daha vericem brave kasıyo zaten
Hız arıyorsanız Brave kullanın.Arkadaşlar şu anda Edge kullanıyorum Chrome kullanmak istemiyorum hızlı olsun teşekkürler
opera gx pc yi gebertirOpera GX.
Öyle bir şey yok. 2 GB belleği olan sistem ile Opera GX kullanıp sonra da sistemi çöktürüyor demeyin artık.opera gx pc yi gebertir
Opera GxArkadaşlar şu anda Edge kullanıyorum Chrome kullanmak istemiyorum hızlı olsun teşekkürler
Glary utilites uygulaması ve ona benzer bir çok uygulamaları indirmenizi önermem sebebi şu bilgisayarınız eyer yavaşsa o zaman bu tür uygulamaları yüklerseniz iyice yavaşlar bizzat ben gördüm sizde denemeyinSorun işlemcinizde.(ÇOk yavaş)
Şunları yapmanızı öneririm.
Adım 1:Glary utilites programını indirin.
Disk temizleme, kayıt defteri temizleme, disk birleştirme, kayıt defteri birleştirme.
Tek tek yapın.
Adım 2: Pc nizin Ayarlara girip GÜÇ yazın ve maksimum performans a tıklayın.
Adım 3: İşlemcinizin sıcaklık değerlerine göz atın.Normalden yüksek ise termal macunlatın.
Adım 4: arka planda çalışan programları kapatın işlemcinizi sömürür(yavaşlatır)
Adım5: Hala devam ediyorsa (kasma donma vs) Pc nizi sıfırlayın.
Bizzat ben de hızlandırdığını gördüm. Ve diğer arkadaşlarımın pc lerinde de hızlanma oldu. Ben öneririm ve yavaslatmadigini 'da kanıtlarım.Glary utilites uygulaması ve ona benzer bir çok uygulamaları indirmenizi önermem sebebi şu bilgisayarınız eyer yavaşsa o zaman bu tür uygulamaları yüklerseniz iyice yavaşlar bizzat ben gördüm sizde denemeyin