İyi Bir Laptop Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onur t.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onur t.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, ben laptop almak istiyorum. Mevcut olarak hp g62 serisi/modelini kullanıyorum ama malum ısınma sorunundan bir şey yapamıyorum. Dell, asus ya da sony vaio düşünüyorum ama farklı da olabilir. Hem oyun hem diğer işler -video, ses, hd özellikler ve yüksek çözünürlüklü net görüntü- için iyi bir şey olsun istiyorum. Bütçem 1600 maksimum 1700. İşletim sistemi olarak intel i5 ya da i7 istiyorum. Şu anda i3 kullanıyorum ama işimi görmüyor. Hp'deki gibi ısınma sorunu da istemiyorum. Asus istiyordum ama sorun çıkartıyormuş. 500 gb ya da üstü hdd, 4+ gb ram gibi istediğim özellikler var. Aslında kafam karışık ama gerçekten sağlam bir şey istiyorum. Saydıklarımın dışında oyun ve diğer işler için güçlü ve sağlamdır dediğiniz, tavsiye ettiğiniz laptoplar var mı?

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
i5 yeterli i7 ye gerek yok. Bu arada Asus var bende tek şikayetim ekran kartından ne vardı 128 bit koyaydınız, ne ısınma ne de başka bir sorun yaşamadım sabah 8 den gece üçe kadar -tuvalet ve yemek aralarını saymazsak- aralıksız oyun oynadım üstüne yatarken torrente bıraktım ertesi gün gece 11 buçukta eve geldim geçtim başına film izledim. Sağlamdır Asus.

onur t.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
i5 yeterli i7 ye gerek yok. Bu arada Asus var bende tek şikayetim ekran kartından ne vardı 128 bit koyaydınız, ne ısınma ne de başka bir sorun yaşamadım sabah 8 den gece üçe kadar -tuvalet ve yemek aralarını saymazsak- aralıksız oyun oynadım üstüne yatarken torrente bıraktım ertesi gün gece 11 buçukta eve geldim geçtim başına film izledim. Sağlamdır Asus.

Ses kalitesi nasıldı peki?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=21733]zebani56[/MENTION] Bulduğunuz bilgisayarda HD 7670M bulunuyor. Yani giriş-orta seviye bir ekran kartı, bu nedenle oyun oynamak için ayarları düşük-orta seviyelere çekmek gerekiyor, bu nedenle alacak kişi memnun kalmayabilir. Daha iyi grafik kartlı notebook'lara bakmanızı öneririm. 2 GB sizi aldatmasın.:)