Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarıma itunes'i yükledim ve telefonuma burdan müzik atmak istiyorum. Nasıl atabilirim? Yardımcı olur musunuz? Telefon jailbreakli. Ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin.:helpsmilie::helpsmilie:
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarıma itunes'i yükledim ve telefonuma burdan müzik atmak istiyorum. Nasıl atabilirim? Yardımcı olur musunuz? Telefon jailbreakli. Ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin.:helpsmilie::helpsmilie:
[video=youtube;raTamSQLg3w]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=raTamSQLg3w[/video]
işine yararmı ?
Eger istedigin pcden iphone muzik atmaksa itools yukle ,ac , sarkiyi surukle olsun bitsin
Bir cevap bile yok.
Eger istedigin pcden iphone muzik atmaksa itools yukle ,ac , sarkiyi surukle olsun bitsin
Hocam itools'u yükledim açtım ve telefonu usb'yle bağladım. Ancak hala your device not connected pc yet diyor. Bu telefon jailbreakli olduğundan dolayı olabilir mi?
Birde ben bunu ipadin kablosuyla yapıyorum usb'sini çıkartıp bişey farkeder mi?Hiç sanmıyorum hocam benim alette jailbreaklı ama itools ile atıp alabiliyorum
Hayır, o eski sürüm olduğundan dolayı. İlk önce atmak istediğin müzikleri bilgisayarına indir, seçerek iTunes'a sürükle ve bırak. Daha sonra kendisi otomatik olarak eşzamanlayacak ve telefonuna yükleyecektir.Hocam bende solda öyle biyer yok. Biyerden çıkıyor mu?