İtunes müzik atma

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarıma itunes'i yükledim ve telefonuma burdan müzik atmak istiyorum. Nasıl atabilirim? Yardımcı olur musunuz? Telefon jailbreakli. Ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin.:helpsmilie::helpsmilie:

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarıma itunes'i yükledim ve telefonuma burdan müzik atmak istiyorum. Nasıl atabilirim? Yardımcı olur musunuz? Telefon jailbreakli. Ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin.:helpsmilie::helpsmilie:

Bir cevap bile yok.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[video=youtube;raTamSQLg3w]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=raTamSQLg3w[/video]

işine yararmı ?

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Eger istedigin pcden iphone muzik atmaksa itools yukle ,ac , sarkiyi surukle olsun bitsin

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eger istedigin pcden iphone muzik atmaksa itools yukle ,ac , sarkiyi surukle olsun bitsin

Hocam itools'u yükledim açtım ve telefonu usb'yle bağladım. Ancak hala your device not connected pc yet diyor. Bu telefon jailbreakli olduğundan dolayı olabilir mi?

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Hocam itools'u yükledim açtım ve telefonu usb'yle bağladım. Ancak hala your device not connected pc yet diyor. Bu telefon jailbreakli olduğundan dolayı olabilir mi?

Hiç sanmıyorum hocam benim alette jailbreaklı ama itools ile atıp alabiliyorum

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hocam bende solda öyle biyer yok. Biyerden çıkıyor mu?
Hayır, o eski sürüm olduğundan dolayı. İlk önce atmak istediğin müzikleri bilgisayarına indir, seçerek iTunes'a sürükle ve bırak. Daha sonra kendisi otomatik olarak eşzamanlayacak ve telefonuna yükleyecektir.

turkiyeli275

Asistan
Reaksiyon puanı
1
benim yapma yolum şöyle(jailbreak yok bende işe yarar mı bilmiyorum en başta söyleyeyim :D) :önce bir liste oluştur,o listeye istediğin müzikleri sürükleyerek yükle,sonra eşzamanlama yap