iTunes iPad'i Görmüyor

bllhlskr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba ne yaptım ne ettiysem itunes a ipadi gösteremedim. Aynı zamanda kabloyu pc den söktüğümde ipad kendini yeniden başlatıyor bu çok garip bence normal kullanımda hiçbir sıkıntı yok ilk defa dün yaptı daha öncede böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. Sizce sorun ne olabilir?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
kablonun yıprandığını ve kaçak temas söz konusu olduğunda böyle şeyler olur. özellikle reset atma olayı ilk bunu akla getiriyor. eğer kablo sağlam ise cihazların girişlerinin bir tanesi arızalanmış olabilir.

bllhlskr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kablonun yıprandığını ve kaçak temas söz konusu olduğunda böyle şeyler olur. özellikle reset atma olayı ilk bunu akla getiriyor.
Bugün başka pc de denedim hiç sorun çıkarmadı dosyaları aktardı pc nin farklı portlarını denedim hiçbir şekilde düzelmedi ipadi alalı 1 ay olmadı kutu içinden çıkan kablo gayet sağlam duruyor başka ne sebep olabilir?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
apple ürünleri kullanmıyorum o yüzden sadece genel itibari ile sorun cihaz girişlerinden ya da kablodan olabilir dedim. çünkü apple ürünlerini farklı tasarlıyor, normal bir pc ve cihazlar başka markalara sınırlama getirmezken apple güvenlik diyerek acaip işler yapabiliyor. o yüzden ben bişey diyemiyorum :)

bllhlskr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
apple ürünleri kullanmıyorum o yüzden sadece genel itibari ile sorun cihaz girişlerinden ya da kablodan olabilir dedim. çünkü apple ürünlerini farklı tasarlıyor, normal bir pc ve cihazlar başka markalara sınırlama getirmezken apple güvenlik diyerek acaip işler yapabiliyor. o yüzden ben bişey diyemiyorum :)
Cevap için teşekkürler ama delirme seviyesine geldim keşke hiç ipad almasaydım diyorum alırdım mis gibi 64 gb hafıza kartı bakardım işime çok nazlı bu alet

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
sabırlı olun apple kullanan ve bilen mutlaka çıkacaktır forumda, biraz da başka yerlere bakın sorunla ilgili kaynak var mı diye ... ruhunuzu daraltmayın şımarık ve kibirli bir cihaz için :D

bllhlskr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sabırlı olun apple kullanan ve bilen mutlaka çıkacaktır forumda, biraz da başka yerlere bakın sorunla ilgili kaynak var mı diye ... ruhunuzu daraltmayın şımarık ve kibirli bir cihaz için :D
Benimle aynı sorunu yaşayan kimse yok itunes görmemesi yaşayan çok insan var ancak yeniden başlatma yaşayan jiç denk gelemedim apple destekte başka pc de deneyin dedi başka pc de olunca pc sorunlu ona biz bakmıyoruz deyip kestirip attı. Hakkı abi apple ı çok seviyor diye buraya konu açtım ama bu forumda hiç hareketli değilmiş keşke şu işlerden anlayan biri denk gelse

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
ben apple ve ürünlerinden nefret eden biriyim, bana denk gelmiş konu :D

bllhlskr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben apple ve ürünlerinden nefret eden biriyim, bana denk gelmiş konu :D
Valla benimde kırıp atmama az kaldı içine acil dosya göndermem lazım en son yandexe upload edicem ama şu sorunu çözebilseydim çok iyi olacaktı

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Mantıken başka pc de çalışıp senin pc de sıkıntı çıkarıyorsa sorun iPad de değil senin pc dedir ve sıkıntı pc de ilken iPad’de sıkıntı araman da farklı bir olay

bllhlskr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mantıken başka pc de çalışıp senin pc de sıkıntı çıkarıyorsa sorun iPad de değil senin pc dedir ve sıkıntı pc de ilken iPad’de sıkıntı araman da farklı bir olay
İpadde sıkıntı yok farkındayım sıkıntı itunes da ve çözümüne ulaşmak gerçekten mesele umarım bilen birine ulaşabilirim

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
İpadde sıkıntı yok farkındayım sıkıntı itunes da ve çözümüne ulaşmak gerçekten mesele umarım bilen birine ulaşabilirim

iTunes i silip yeniden bi kurun bence son sürüm olsun 12.7 en son sürümü saçma gelebilir ama aklıma başka bir çözüm gelmiyor :)