İTunes 9.0.0 (32-bit). . .

sarsarhos

Asistan
Reaksiyon puanı
6
abi valla hiç itunes kullanamadım bana wmp yetiyo :) yine de sağol deniyim hatta ya bi zararı yok ;) belki bi iphone alırım

sahipemrah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar. itunes 9 u kurdum. elimde bir kaç ücretsiz iphone yazlımı var. Bu programları nasıl itunes 9 ile deneme imkanım olacak. yani programı iphone a kurmadan itunes üzerinden deneme imkanımız olacaktı yanılmıyorsam. yardım edermisiniz?

tolgacakiroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben iTunes 6'dan bu yana kullanıyorum. Bu son sürümde, pencerenin en üst kısmındaki gri renk geçişini pek beğenmedim. Apple'daki tasarımcılara da yakıştıramadım doğrusu. Gerisi benim için aynı. Tek bir şarkı dinleme ve iPod'um için kullanıyorum.

sarsarhos

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ben iTunes 6'dan bu yana kullanıyorum. Bu son sürümde, pencerenin en üst kısmındaki gri renk geçişini pek beğenmedim. Apple'daki tasarımcılara da yakıştıramadım doğrusu. Gerisi benim için aynı. Tek bir şarkı dinleme ve iPod'um için kullanıyorum.
abi sen de yazılım dünyasından soğumuşsun galiba bi başka mesajında da windows 7 build 7000 kullanıyomuşsun 2 saate bir kapananından:w00t: