Mentor51
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 25
Arkadaşlar sizce itopya güvenilir mi ciddi anlamda pahalı bir sistem sipariş edeceğim riske atmak istemem. Yoksa vatandan hepsiburadadan mı toplayayım
Güvenilirdir.Arkadaşlar sizce itopya güvenilir mi ciddi anlamda pahalı bir sistem sipariş edeceğim riske atmak istemem. Yoksa vatandan hepsiburadadan mı toplayayım
Diyelim kargoda gönderilirken sıkıntı oldu atıyorum anakartı bozmuşlar o zaman nolscakGüvenilirdir.
Zaten bu ve benzeri sorunlar kargo şirketi ve itopyanın sorumluluğunda oluyor. Gerekli değişimi yaparlar.Diyelim kargoda gönderilirken sıkıntı oldu atıyorum anakartı bozmuşlar o zaman nolscak
TeşekkürlerZaten bu ve benzeri sorunlar kargo şirketi ve itopyanın sorumluluğunda oluyor. Gerekli değişimi yaparlar.
Güvenilir bir firma.Bana kalırsa Vatandan daha iyi kargoda oluşacak bir hasar tutanak tutarsan karşının sorumluluğunda oluyor.UPS kargoyu beğenmesemde hasarsız yolluyorlar.Arkadaşlar sizce itopya güvenilir mi ciddi anlamda pahalı bir sistem sipariş edeceğim riske atmak istemem. Yoksa vatandan hepsiburadadan mı toplayayım