İtiraf ediyorum

dejavu01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Küçükken Çok yaramaz 1 çocuktum

1 de köyde büyüdüm kavga dövüŞ Evden kaÇip yüzmeye gitmeLEr
Evde meYVe dururken komşunun bahÇesine girmeLEr feLan

1 Hafta sonu Evden sabah çiktim işte gitik güLLe oynadık, sonra kuş avLadık, karnımız açiktı bahçenin birine girdik, ordan 2 aatLik yürüyüşLe göLete yüzmeye,
ordan sanayiye geçtik makinaLarLA fLn derken akşam oLmak üzere EVe döndüm annem Girişte bekLiyor benim üstüm başim periŞan ANNEme şikayetLEr giTmiş Kadıncağiz ACAyip sinirLi Dedim ben bu gün kesİn dayak yerim ....

Neyse DAyım feLan var beni koLLuyo ama banyoya soktu annem beni ve Son tokadımı yeDim o anda akLıma CİN!! fikir geLdi kendimi yere attım başLadım KAFAm KafAm diye sayıkLAmaya.. Kadıncağiz korktu tabi götürdü içeri ama ben haLA sayıkLıyorum ..

Neyse arabayı çaLiştirdiLAr kozan devLet hastanesine 40 Dk Lık yoLA çiktik tabi bu satten sonra yaLandan dönüLmez yanıma teyzem bindi ben haLA sayıkLıyorm gittik hastaneye Doktor baktı bişiyim yok CiN !! gibiyim TeyZem doktora dedi annesinin gzünü korkutun doktor tmm dedi 10 dk sonra aNNeciğim abuLAnsLa hastaneye geLdi TAnsiyon fLn yükseLmiş bayıLmış biLemem ne..
tabi ben hastanede Cirit atıyorum annem bsygın 10 dk soınrada NENEciğim geLdi
kaLp maLp hepsi var kadınzcağizda oda bayıLmiş beni duyunca ..
ardından dedem fenaLaşmış taksiyLE hastaneye 1 saat içinde hastane doLdu SEVENLERİMLE!!!

Çok şükür Hiçbirine Bişi oLmadı ama ben anneciğime haLA söyLeyemedim o Gün bişiyim yoktu diye

Ve kendisi haLA pişman bana o tokadı vurduğu için
şimdi çocuğuna vuran birini görse hemen bunu anLatıyo
AnneCiğim ben o zamanda Bu zamanda Turp gibiyim
-GeLde bunu onun yanında söLE -

...@d@n@L!...

nurayyyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
süpermişsin ya valla bravo ama artık annene söylemen lazım bence ya nasıl korkmuş kadın ^^