İtiraf ediyorum ben bir...

pearlharbor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar,

İtiraf ediyorum ben bir bilgisayar bağımlısıyım... :/ aşırı derecede değil ama :/ işte bağımlılık bağımlılıktır...

Sosyal arkadaşlarımda var, aynı şekilde internet üzerinden arkadaşlarım da... Ama gel gelelim internete bir gün dahi girmesem eksik kalıyorum yahu... :)

Sizde böyle bir durum var mı? düşüncelerinizi paylaşınız :)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Telefon veya tablet falan olsa yine idare ediyorsun da, hiçbiri yoksa gün geçmiyor :D

ahmtyks

Asistan
Reaksiyon puanı
2
eskiden eve gelirdim pc açma tuşuna basardım direk alışkanlık olmuştu bu bende şimdi iş güç allahtan azalttık :D

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
ben mesela :D kapamıyorum 2 seneden beri benim laptopu 3 günde bir reset atıyorum :D 72 saatten sonra windows sapıtıyor :D

pearlharbor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen aynen telefonda var, tablet de var, laptop da var... :/ zaten baktım telefon idare ediyor kullanırım telefonda yapamayıp tablette yapıyorum.... tablet te yapamadığım iş olursa ki genellikle oluyor... o zaman laptopta yapıyorum.

Reaksiyon puanı
6
Bu konuyu bir itiraf olarak adlandırmamak lazım aslında. Şu anda bu foruma girip, senin konunu açıp, mesajını okuyan herkes aslında PC ya da diğer tanımla teknoloji bağımlısı bence...