Soru İtemsatış vp alacağım güvenli mi

orhandincer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, itemsatış sitesinden vp almak istiyorum baya uyguna satıyorlar. Sizce almak mantıklı mı? Kod ne zaman geliyor.

Reaksiyon puanı
8,191
Trendyol gibi güvenilir bir yerden almanı öneririm. Siteyi bende ilk kez duydum, riske atmamanı öneririm.

BatinY

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,491
Şikayetvar sitesinde bir sürü şikayet var, o yüzden güvenilir midir bilemiyorum.

Sparty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Güvenilirdir ,ilk o VP'i veriyor sende onaylıyorsun ve böylece hem ona para gidiyor sende VP i etkinleştirirsin.

Sitenin amacı ; O site bir aracıdır. Sen gidip siteden almıyorsun satan adamdan alıyorsun , güvenilir tiki olan kişilerden satın al.

orhandincer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güvenilirdir ,ilk o VP'i veriyor sende onaylıyorsun ve böylece hem ona para gidiyor sende VP i etkinleştirirsin.

Sitenin amacı ; O site bir aracıdır. Sen gidip siteden almıyorsun satan adamdan alıyorsun , güvenilir tiki olan kişilerden satın al.
Yok vp'yi onlar satıyormuş, ilanları satıcılar satıyormuş. Bu arada riske girdim aldım anında geldi. Tavsiye ederim arkadaşlar.
https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html
Valorant VP Satın Al - Ucuz Valorant Points Satın Al | İtemsatış

sarica33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Girip inceledim 400 lira olan kodu 328 liraya satıyolar denemeye değer sitenin en altına baktım şirketlerinin bilgilerini falan paylaşmışlar güvenilirdir inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güvenilirmiş 8400 vp aldım kodu 12800 rp olarak hemen teslim ettiler, valoda bozdurdum ve hesabıma 8400 vp eklendi gece pazarı beni bekle :D

Ekli dosyalar

• vpp.png
    vpp.png
    47.2 KB · Görüntüleme: 303
Son düzenleme: