İt Sürüsü

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İt Oğlu İt Sürüsü bence
Kusura bakmayın demicem kurduğum cümle için çünkü bunlar daha fazlasını hak ediyolar

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Bunları görünce G3'ler konusunda NATO standartlarına uymadığımıza çok seviniyorum. 120 mm ufosavarımı getirin, kullanılacak alan var!

Ya şimdi çevremizde bunları görüp "evet bize özgürlük getirmek için canlarını feda eden kardeşlerimiz" diyenler de var... kendilerine karşı gözümde şöyle bir sahne canlanıyor:

Card83145.jpg

Greencher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Troy sen ite hakaret etmissin...

Ulan orda olacam o mermileri ve techizati teker teker...... ya arkadaslar boyle seylerde kufur etmek serbest olsun .....

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yazık ya valla çok yazık!
Bunların analarına babalarına yazık.(gerçi ana baba kavramı da belirsizdir onlar için de neyse..)

o değil de o kurşunlar dikkati çekti, onlar nasıl bişeydir öle yaa?

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kardeş bize küfür etmek yakışmaz, bize eğitim yakışır.
bunların da eğitimsiz cahil insanlar olduğunu da hesaba katarsan beni daha iyi anlarsın.
üstelik bunların arkasındakiler önemli, sonuçta bunlar bi şekilde baştan çıkarılmış "insan"lar yani..

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bize kahramanlık, şehitlik vatan sevgisi yakışır..
kırmızı beyazı giyip vatan toprağına sarılmak yakışır.
merak etme onlar hakettiği gibi yaşıyorlar zaten.

valla duygulandım, ağlayacam şimdi yaa..

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
doctor dedi ki:
bize kahramanlık, şehitlik vatan sevgisi yakışır..
kırmızı beyazı giyip vatan toprağına sarılmak yakışır.
merak etme onlar hakettiği gibi yaşıyorlar zaten.

valla duygulandım, ağlayacam şimdi yaa..

Doktor haklısın herşey eğitimle ve insanların biribirini dinlemesiyle çözülür...
Ama bu mermilerrin hangisi eğitimle durdurulur
Mermiyse mermi, erkeklikse erkeklik , kansa kan o kadar
ne dediğimi bilkmiyorum pardon ...
o kadar sinirlendimki param parça etmek geliyo içimden bu pezevenkleri...

Greencher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Egitim haklisiniz arkadaslar..

Ya bir insan kendini niye kullandirirki baskalarinin kopegi niye olur ki anlamam..Hem kendi zararlarina olan bir sey resmen aptalliktan baska bir sey degildir.Abi ben bu gazla askere gidecegim dagilin uleynnnnn..Sikacam kafaniza teker teker...Her birinizin kafasina bir bazukaaaa.....

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Adamlar aynı bir terminatör gibi eğitilio!!!

Keşke bu güçlerini iyilik için kullansalar!

Neden insanları öldürmeyi katletmeyi yok etmeyi savaş çıkarmayı kendilerine görev bilmişler!

Her insan doğduğunda melektir...

Önemli olan bunu sonsuz kılmak!!!

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
oBsCuR HoMmE dedi ki:
Adamlar aynı bir terminatör gibi eğitilio!!!

Keşke bu güçlerini iyilik için kullansalar!

Neden insanları öldürmeyi katletmeyi yok etmeyi savaş çıkarmayı kendilerine görev bilmişler!

Her insan doğduğunda melektir...

Önemli olan bunu sonsuz kılmak!!!

ağzına sağlık.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
aslında bu konu hakkında daha çok söylemek istediğim şeyler var ama yeri burası değil tabi!!!

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14

Katli vacip insan çeşidi bunlar. İnsanlıktan nasiplerini almamış adiler. >:( >:(

Downsat

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Yavruya anne bakmazsa, yavru aileye bakmaz. Kin besler, incir ağacı diker.
Sahip çık ki yavruna, kargalar onlara ses çıkarmaya cesaret edemesin. Uçmaya korksunlar, olduğu yer onalara ızdırap olsun, birbirlerinin gözlerini oysunlar.

Dünya üzerinde barış için savaşan tek millet Türk milletidir.

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
soyları kurur inşallah.. bunları susturacak kafalarını çukura gömecek bir başımız yok ki masaya yumruğunu vurp kökten işi çözebileceklerini biliyorum ama gündemin değişmesi işlerinede gelmiyor değil

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
arkadaşlar terörü lanetleyin ama olayları genelleştırmeyın soyları tukensın koklerını kurutalım derken olaylar baska bır boyuta gıdıyor yani teröru yapanların gercekten soyu tukensın ama bu ulkeyı sahıplenen hermılletten ınsan var bence kımsenın soyu tukenmesın sadece ulkeyı karıstırıp bundan faydalananlar bızlerı bırbırımıze dusurenlerın ve kanımızla beslenenlerın soyu tukensın (sımdı yıne yanlış anlaşılmalar kesmeler koparmalar baslıyacak )

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
it anladık bunlar ama ellerindeki silahlara bakın ya kim destek veriyor bunlara acaba tabi ki abd peki neden destek veriyor dersiniz israil istiyor cünkü amacları kürdistan ı kurmak değil büyük israil devletini kurmak başka bir yolu yok

Jengar

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Allah türk askerine ve milletine güç kıvvet versin :):( çok üzücü gerçekten böle görüntüler ;) :(

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Değişik bi taraftan ele alırsak, sanki o resimlerle pkknın reklamını yapıyomuşuz gibi olmadımı?
resimleri kaldıralım bence hepimiz biliyoruz pkknın ne halt olduğunu..
böyle resimler görüldükçe daha çok tanınıyolar kendilerini bişi sanıyolar, orayı burayı patlatıyolar.

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Tartarus dedi ki:
Değişik bi taraftan ele alırsak, sanki o resimlerle pkknın reklamını yapıyomuşuz gibi olmadımı?
resimleri kaldıralım bence hepimiz biliyoruz pkknın ne halt olduğunu..
böyle resimler görüldükçe daha çok tanınıyolar kendilerini bişi sanıyolar, orayı burayı patlatıyolar.

haklılık payın: %51

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Şehitlerimizin ruhu şad olsun

ALLAH TÜRKÜ KORUSUN!

Ayetel Kürsi

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Allah, O'ndan başka tanrı yoktur; O, hayydir, kayyûmdur. Kendisine ne uyku gelirne de uyuklama. Göklerde ve yerdekilerin hepsi O'nundur. İzni olmadan O'nun katında kim şefaat edebilir? O, kullarının yaptıklarını ve yapacaklarını bilir. (O'na hiçbir şey gizlikalmaz.) O'nun bildirdiklerinin dışında insanlar O'nun ilminden hiçbir şeyi tam olarak bilemezler. O'nun kürsüsü gökleri ve yeri içine alır, onları koruyup gözetmek kendisine zor gelmez. O, yücedir, büyüktür

Şehitlerimiz için:

Elhamdulillâhi Rabbilâlemin Errahmânirrahîm Mâliki yev midîn İyyake na’budu Ve iyyake nestaînu
İhdina essirâta el mustekime sirâta ellezîne en amte Aleyhim ğayrilma’dubi aleyhim ve La eddâllîne

rainbow61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunların a.s. lazım şerefsizler ben askerdeyken 4 tane kelle aldım bunlardan bunlar zaten mehmetçiğin karşısına çıkacak cesareti gösteremezleer

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bravo Rainbow Ağabey Supersin.Bende Askerliğimi Doğuda Yapacağım.Daha 9 Yaşındayım.Bilgisayar Mühendisi de olsam Sınır da Yapacağım.Ordu evlerin de değil.Süt çoçukları gibi.Bravo sana Ağabey .Ben de Kelle Almak isterdim

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Rainbow61, anladığım kadarıyla Trabzonlu. Trabzon'dan doğu ve güneydoğuya çok fazla asker gidiyor. Maalesef çok da fazla şehit veriliyor. Trabzon'da stadın altında on yıldan daha eski bir çeşme bile var bir şehidimizin adına yapılmış; Ayasofya'dan içeri girdiğinizde kaçırmanız imkânsız. Oradakiler her gün görüyor bunu. Her gün içleri acıyor. Ben de çok geçtim, çok gördüm; her gördüğümde hatırladım.

Bu garip varlıkların canımızı acıttıklarından daha fazla canları acısın.

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Berkin Bozdoğan dedi ki:
Rainbow61, anladığım kadarıyla Trabzonlu. Trabzon'dan doğu ve güneydoğuya çok fazla asker gidiyor. Maalesef çok da fazla şehit veriliyor. Trabzon'da stadın altında on yıldan daha eski bir çeşme bile var bir şehidimizin adına yapılmış; Ayasofya'dan içeri girdiğinizde kaçırmanız imkânsız. Oradakiler her gün görüyor bunu. Her gün içleri acıyor. Ben de çok geçtim, çok gördüm; her gördüğümde hatırladım.

Bu garip varlıkların canımızı acıttıklarından daha fazla canları acısın.

Bravo Berkin Ağabey Supersin.İnşallah bende büyüyünce senin gibi Kültürlü olmak isterim.Çok Ağır Adamsın.Teşekkür Ederim

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Aman ağırlığımı örnek alma Wolf, kütlem aldı başını gidiyor. :)

Diğer taraftan, unutmamak borcumuz ama; birşey yapamamak da ağırıma gidiyor.

rainbow61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet trabzonluyum bugün çağırsalar yine koşa koşa gider bu şerefsizlerin kellesini alırım bu vatan uğruna herzaman canımı seve seve vermeye hazırım

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
it kadar bile değersiz canlılar hepsi

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bastıkları toprak onları yutar bir gün.. Şehidlerin kanlarıyla sulanan o topraklar, yutuldukları gün alır intikamını; o alçak bedenlerini sıkarak..