İşyerinde tarayıcı kısıtlamalarını aşmak...

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Çalıştığım yerdeki bilgisayarın tarayıcısı Google Chrome. Farklı bir tarayıcı veya uygulama yüklemenin imkanı yok gibi görünüyor. Ne bir haber sitesine girebiliyorum ne de sörf yapmak istediğim sitelere.... Bunu Chrome üzerinden aşmanın imkanı var mı? Örnek ektedir.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    100.5 KB · Görüntüleme: 584

Ali Sacid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bunu Chrome üzerinden aşmanızın bir yolu yok. Şirketinizin bilgi işlem bölümü bu sitelere erişimi ağ üzerinden engelliyor. Bu bir güvenlik önlemidir. Yani bunu aşamazsınız.

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Bunu Chrome üzerinden aşmanızın bir yolu yok. Şirketinizin bilgi işlem bölümü bu sitelere erişimi ağ üzerinden engelliyor. Bu bir güvenlik önlemidir. Yani bunu aşamazsınız.
Tüh ya hocam bazen mesai sıkıcı geçiyor. Mesela foruma girebiliyorum anasayfaya giremiyorum :mad:

Ali Sacid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Tüh ya hocam bazen mesai sıkıcı geçiyor. Mesela foruma girebiliyorum anasayfaya giremiyorum :mad:
Sitelerdeki içeriklere göre engel konulmuş. Eğer engellenmiş bir içerik var ise siteye giremezsiniz maalesef. Ancak bilgi işlem size bunun için yetki verebilir ama vereceklerini sanmam.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
işimde iyiyim boş zaman kalıyor işte haber okuyarak değerlendirsek ya :D:D
Bu işlerden pek anlamam ama patrona (ya da mağaza sorumlusu) bunu belirtebilirsiniz.Biz kendimizi geliştirmek için teknoloji haberleri okumak kendimizi geliştirmek için kullanmak istiyoruz gibi bir isteğe hayır der mi sizce?