İster Yün Halıda Çalış, İster Tezgahta

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Microsoft BlueTrack teknolojisine sahip iki yeni fare ve bir klavye seti "bilgisayarsız yapamam" diyenlere istedikleri yerde oyun oynama ya da çalışma olanağı veriyor.

Microsoft'un piyasaya en son çıkardığı BlueTrack klavye ve fareleri de günlük yaşamın zorlu çalışma ortamlarına uyum sağlayan özellikleriyle dikkat çekiyor. Bu ürünler granit mutfak tezgahlarından, oturma odasındaki halıya kadar hemen her çeşit zorlu dokuya sahip yüzeylerde başarılı bir performans sergiliyor.
Microsoft'un BlueTrack teknolojisi, daha önceki optik ve lazer bilgisayar farelerin çalışabildiği yüzeylerden çok daha fazlasında iş görebiliyor. Bu zorlu yüzeyler arasında granit ve mermer gibi kaygan ve parlak alanlar bulunduğu gibi halı gibi daha da sorunlu yüzeyler de yer alıyor. Microsoft BlueTrack fareler ise halı üzerinde, mutfak tezgahı başında çalışmayı sevenlere önemli bir ayrıcalık sunuyor. Söz konusu farelerin yüksek izleme performansı verimliliği artırırken kullanıcının çalışma ortamını da kendisinin seçmesine olanak veriyor.

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ohoooğoo Ecevit hocam nicedir bu ürün piyasada :)

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Daha önce microsoft'un kablosuz mouse almıştım ama baktım olacak gibi değil.Hiç gözüm tutmadı.Hiç ergonomik değildi.Parmaklarım ağrıdı.Şimdi logitech'in çok ergonomik bir modelini kullanıyorum.Ayrıca aklınıza gelecek her yerde çalışıyor.