Ben ilk başta bayağı forum gezdim.Herkes bana üvey evlat muamelesi yaptı.Bende yaşımı büyük gösterdim bu forumda ve öyle bir muamele görmedim.Artık söyliyeyim dedim.Bazen okul hayatıyla ilgili soru soruyorlar 6 ya gidiyorum.Yaani anlatıcak çok birşey yok.Bunu demenizin bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Ama o sebebi bilmiyorum. Bence anladılar demek yerine ne demek istediğinizi anlatın.
bu forumda ordaki pislik insanları göremezsin onlar cahil insanlarBen ilk başta bayağı forum gezdim.Herkes bana üvey evlat muamelesi yaptı.Bende yaşımı büyük gösterdim bu forumda ve öyle bir muamele görmedim.Artık söyliyeyim dedim.Bazen okul hayatıyla ilgili soru soruyorlar 6 ya gidiyorum.Yaani anlatıcak çok birşey yok.
Kusura bakma abi.Başlarda forumlarda bi ağzıma etmedikleri kaldı.Ben de yaşımı büyük gösterdim.Sıkıntı çıkmadı.Şimdi galiba kendi ağzıma ettim.Hmmm
No SS No güven ?
Hmmm
No SS No güven ?
Hmmm
No SS No güven ?
Kusura bakma abi.Başlarda forumlarda bi ağzıma etmedikleri kaldı.Ben de yaşımı büyük gösterdim.Sıkıntı çıkmadı.Şimdi galiba kendi ağzıma ettim.Hmmm
No SS No güven ?
Sunucu problemi verdi aynı mesajı trilyonlarca kez gönderdim WTF?Yok kardeşim. Mevzu nedir mevzu?ahahahdh
Anladım, tamamen yaş algısı diyorsunuz yani.Ben ilk başta bayağı forum gezdim.Herkes bana üvey evlat muamelesi yaptı.Bende yaşımı büyük gösterdim bu forumda ve öyle bir muamele görmedim.Artık söyliyeyim dedim.Bazen okul hayatıyla ilgili soru soruyorlar 6 ya gidiyorum.Yaani anlatıcak çok birşey yok.
AynenAnladım, tamamen yaş algısı diyorsunuz yani.
12-15 arasını hava atmak için sigara içen, yaptıklarını bilinçli yapmayan insanlar olarak düşünüyorlar.