İstediğin Yerden Resim Çal

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
mrb. bana geçenlerde azbuz.com dan bir mail geldi. mailde sizde azbuz.com a üye olun resimleriniz alınamaz %100 garanti altındadır yazıyordu:D gülmekten yarılacaktım:D niye ki diyebilirsiniz. ama demeyin. hiç bir resim %100 garanti altına alınamaz. nasıl mı işte bu yazıyı biraz takip edin göreceksiniz nasıl olduğunu. yani istediğin siteden resim çalmayı:)
1. adım
çalacağınız ya da çalmaya çalışacağınız resmi bulun
2. adım
klavyenizde ok tuşları vardır. onun süstünde Insert-Home Edn-Delete falan Filan onun üstünde de 3 adet tuş vardır print screen scroll lock- pause,break klavyeden kalvyeye değişebilir ama siz klavyedeki print screen tuşunu arayın. buldunuz değil mi? evet doğru. şimdi almak istediğiniz resmin olduğu siteyi açın ve o tuşa tıklayın.

Devamı İçin...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
yani bu da bilgi mi?

O zaman ben daha sağlam bir bilgi vereyim...

girdiniz bir siteye... beğendiğiniz bir resim var...
sağ tıklayıp kaydetmek istediğinizde bir de bakıyorsunuz ki spaceball.gif diye bir şey kaydetmiş... o da küçük bir noktadan ibaret...

yapacağınız şey firefoxu açıp resmin olduğu sayfayı açıyorsunuz adblock eklentisinin tuşuna basarak aşağıda adblock penceresini görüyorsunuz... orada bir sürü link çıkıyor.... o linklerin içinde spaceball.gif yazılı olanı bulup engelliyoruz sonra resme sağ tıklayıp kaydediyoruz...
---------

yine flash bir site... resimleri sağtıklama ile kaydedemezsiniz...

hemen yine adblock a tıklıyoruz adblock penceresi açılıyor sonra fareyi resmin üzerine getiriyoruz adblock pencerisinin en altında resmin olduğu adres yazıyor o adresi başka bir sekme açıp oraya yazıyoruz ve resim sap gibi karşımıza çıkıyor sağ tıkla kaydet...

yoksa printscreen yapıp panitte kırpmayı sokaktaki kedi bile biliyor...

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu engelleme zaten amatörler için diycem ama artık amatörler bile biliyor:D

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
yani bu da bilgi mi?

sağ tıklayıp kaydetmek istediğinizde bir de bakıyorsunuz ki spaceball.gif diye bir şey kaydetmiş... o da küçük bir noktadan ibaret...

yapacağınız şey firefoxu açıp resmin olduğu sayfayı açıyorsunuz adblock eklentisinin tuşuna basarak aşağıda adblock penceresini görüyorsunuz... orada bir sürü link çıkıyor.... o linklerin içinde spaceball.gif yazılı olanı bulup engelliyoruz sonra resme sağ tıklayıp kaydediyoruz...
---------

hemen yine adblock a tıklıyoruz adblock penceresi açılıyor sonra fareyi resmin üzerine getiriyoruz adblock pencerisinin en altında resmin olduğu adres yazıyor o adresi başka bir sekme açıp oraya yazıyoruz ve resim sap gibi karşımıza çıkıyor sağ tıkla kaydet...

o da olmadı ultrasnap var :D :D istediğin yeri kare içine seçip alabiliyosun anında :D

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
benim bu adblock özellikle flash sitelerde işe yarıyor şöyle anlatayım aslında yüksek çözünürlüklü bir resim var ama site sana onu ekrana sığsın diye küçültülmüş olarak sunuyor... resmi tıklayarak indirmen olanaksız.... resmi printscreen yapıp büyütürsen kalitesi bozulur... o zaman orjinal resmi indirmek gerek... işte burada adblock işe yarıyor :)

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ben de bu eklentiyi kullanacğım hem de hemen İnşalllah.

Luka

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bunu aklını biraz çalıştıran biri bile anlayabilir. Sadece bilgisayar kullanmaya yeni başlayanlar için gerekli diye düşünüyorum.

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bende başlığı görünce bir şey var zannettim :D

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
yani bu da bilgi mi?

---------

peki tüm bunların yerine o sitedeyken internet çerezlerini sıfırlasak, sonra da sayfayı yenileyip çerezlerin bulunduğu klasörden istediğimiz şeyi bulsak da olmaz mı?tabi benim dediğim diğerine göre ne kadar pratik bilemem ama bu da eklentisiz halledilebilir bence.

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
firefox'un screengrab eklentisi sayfayı tamamiyle resim olarak kayıt edebiliyor

Rakkate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
mozilla-dosya>sayfayı farklı kaydet... hepsi bu kadar sonra gidin içinden istediğinizi alın kullanının... :)

PROVDR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
siz bilmezsiniz tabi bizde(linuxta:D) printscreen tusuna basinca direk `nere kaydediim` diye soruyo...
:D:D:D

paşalı

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ne cok uzman varmis bu sdn de yaw.adam nacizane birsey paylasmis şevkini kirmayin insanlarin.onun icin yeni birseydir o ve onu paylasmis olay bu...ne cok merakliymsiniz insanlari kucumsemeye....biri size bildiginiz bir seyi anlatsa bile sonuna kadar dinleyin ve en sonunda da aaa ne guzel birseymis bak ogrenmis oldum deyin ki karsi tarafa deger vermis olun.

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
vay anam vayy sizden korkulur

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ne cok uzman varmis bu sdn de yaw.adam nacizane birsey paylasmis şevkini kirmayin insanlarin.onun icin yeni birseydir o ve onu paylasmis olay bu...ne cok merakliymsiniz insanlari kucumsemeye....biri size bildiginiz bir seyi anlatsa bile sonuna kadar dinleyin ve en sonunda da aaa ne guzel birseymis bak ogrenmis oldum deyin ki karsi tarafa deger vermis olun.

Tamam. Başka n'apalım, Ainstein ?

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Tamam Arkadaşlar Arkadaşın Üstüne Gitmeyin

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338

Peki bey baba :hammer:

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19

Arkadaş Güzel Yorum Yapmış Neden Yadırgıyorsunuz

paşalı

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Tamam. Başka n'apalım, Ainstein ?

sana efendilğimi muhafaza ederek cevap yazacağım,bak bakalım benim yazdığım yazıda bir hakaret aşağılama gibi bir şey bulacakmısın,en büyük delikanlılık mütavaziliktir bunu unutma,bir insan birşeyi bilemeyebilir,azbilebilir,veya bildiğini zanneder,bu çok normaldir,
benimle oturup bir çay içseydin böyle yazmazdın,

mod, kardeş senin yorumunu da yadırgadım,sizin biraz daha dikkatli yazmanız gerekir,

PROVDR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sana efendilğimi muhafaza ederek cevap yazacağım,bak bakalım benim yazdığım yazıda bir hakaret aşağılama gibi bir şey bulacakmısın,en büyük delikanlılık mütavaziliktir bunu unutma,bir insan birşeyi bilemeyebilir,azbilebilir,veya bildiğini zanneder,bu çok normaldir,
benimle oturup bir çay içseydin böyle yazmazdın,

mod, kardeş senin yorumunu da yadırgadım,sizin biraz daha dikkatli yazmanız gerekir,

haksiz oldugunu kimse soyleyemez ama bu da bilgi mi be abi??