İşte Xperia Z4'ün Ön Paneli!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
İşte Xperia Z4'ün Ön Paneli!

Son dönemde yaşadığı zararlar ile gündeme gelen Sony cephesinde, yeni amiral gemisi modeli Xperia Z4'ün hazırlıkları devam ediyor. İşte Xperia Z4'ün sızdırılan ön paneli.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Klasik xperia, 4 gb fazla gereksiz, batarya artmalı

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sony kar etmeye başlamış :dirol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bana göre tüm özellikleri iyi ancak parmak izi okuyucu yok olsa daha iyi olur.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Yok Sony tam bir tasarım özürlüsü, bayılıyorum telefonlarına ama tasarım 0 hiçmi göze güzel gözüken bir tasarım yapılmaz? suriyeli telefonu gibi...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Telefonlardan artik "kendine" özgün bir sey beklemek zor gibi. Piyasada onlarca telefon var, mutlaka biri digerine benziyor.

Samsung'u bu isin icine katmiyorum. Benzemesini gectim birebir kopyasini yapmislar.

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Sony icok seviyorum ama Tv lerinden tutun her cihazinda tasarim ve ara yuz u beceremiyorlar adamlarda göz zevki yok resmen. Cok saglam kaliteli cihazlar yapiyorlar piyasanin en saglam cihazlarini sOny uretiyor ama cihazi alinabilir kilan sey sadece saglamlikdan gecmiyor, tasarim, performans, dizayn ve batarya. Z4 den fazla bir sey beklemeyin gene ayni omni balans dizayn ile gelicek 810islemci 3 gb ram belki 2 k ekran ve ayni tasarim en komigide ayni telefonu defalarca donanimini degistirip cikartmak bana cok komik geliyor. Tipki Htc gibi, cihaz cikmadna önce dolanan görsellere millet kendini inandirmisti ve beklentiyi buyuttu buda ama dag fare dogurdu resmen gene ayni gene ayni su anda htc ve sony samsung un ekmegine yag suruyor herkes ayni modeli cikarirken samsung yenilikli bir adim atip tasarimda radikal degisiklikler yapti ve musterilerin dikkatini cekti, 2015 samsung un yili olucak..

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sony icok seviyorum ama Tv lerinden tutun her cihazinda tasarim ve ara yuz u beceremiyorlar adamlarda göz zevki yok resmen. Cok saglam kaliteli cihazlar yapiyorlar piyasanin en saglam cihazlarini sOny uretiyor ama cihazi alinabilir kilan sey sadece saglamlikdan gecmiyor, tasarim, performans, dizayn ve batarya. Z4 den fazla bir sey beklemeyin gene ayni omni balans dizayn ile gelicek 810islemci 3 gb ram belki 2 k ekran ve ayni tasarim en komigide ayni telefonu defalarca donanimini degistirip cikartmak bana cok komik geliyor. Tipki Htc gibi, cihaz cikmadna önce dolanan görsellere millet kendini inandirmisti ve beklentiyi buyuttu buda ama dag fare dogurdu resmen gene ayni gene ayni su anda htc ve sony samsung un ekmegine yag suruyor herkes ayni modeli cikarirken samsung yenilikli bir adim atip tasarimda radikal degisiklikler yapti ve musterilerin dikkatini cekti, 2015 samsung un yili olucak..
Radikal değişiklik Sonynin ön arka cam gövdesini kopyalayıp Apple ın yan çerçevelerinin aynısını yapıp her zamanki çıkıntılı kamerasını koymak mı oldu ? :dirol:
Düzgün bişey çıksa ortaya yine birşey demiycem ama daha da çirkin çıktı Samsung s4den sonraki serilerde hep çerçeveyi büyüttü diğerleri azaltırken

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Z4 Compact tan haber verin siz

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Ön arka camini koydu diyorsunda cam koymak sony e has tekelinde bir seymi uzaydan gelen bir maddemi cam guldurme beni. Böyle duz mantikla bakmak tarafli bakmaktir, kim daha basarili daha yenilikci ise benim icin o firma degerlidir hala Xperia z kullanan biri olarak yaziyorum bunu. Samsung in yaptigi musterilerin en sevdigi özellikleri ciddi bir donanimla begenilen bir kasaya koymak oldu. Mesela Htc nin tasarimini begenirsin ara yuzunu begenmessin iphonun ara yuzu hosuna gider, yada sony nin saglamligi hosuna gider dizaynini begenmesende secersin o telefonu,sadece dizaynini sevdigin ve geri kalan özellikleri hosuna gitmiyen cihazlarda olabilir, yani böyle parca parca bir telefon pazari var, bunlarin hepsini tek bir telefonda birlestirmek mesele musterilerin insanlarin isteklerini dinleyip bir cihaz uretmek basaridir bence. Samsung 14 nm islemciyi kimden caldi peki? varmi öyle bir islemci turu baska bir cihazda. yada yapilamaz denilen ekranin bukulebilmesi adamlar kafa yormuslar bunu yapmislar. Apple metal kullaniyor parmak izi okuyucu var olmasi rakiplerinin bunu kullanamamasi anlamina gelmez, sony nin de cam kaplamasi. Bunlari guzel harmanliyabiliyorsan insanlarin dikkatini cekersin begeni toplarsin yigidi öldurup hakkini yemek olmaz. S6 ve edge yi begendim alinabilir cihazlar ama z4 u görene kadar bekliyorum cunki Sony e guveniyorum ama ayni dizayn dan doydum, yenilik adi ustunde yeni bir seye para vermek istiyorum elimdeki cihazin aynisini neden tekrar alayim biraz daha hizli diye...

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Harmanlamakla kopyalamak arasında ince bi çizgi var burda fanboyluğa lüzum yok Samsung son derece kopyacı bir firma ve bunu çıkardığı her modelde de sonuna kadar ispatlıyor :dirol:
Nasılda güzel kılıf buluyorsunuz kullanıcıların sevdiği özellikleri bir arada topluyormuş camı bitek o mu kullanıyormuş falan filan
Yıllardır su geçirmezlik aklına gelmedi de sony kullandıktan sonra geldi parmak izi okuyucu yıllardır aklına gelmedi de appledan sonra geldi değilmi ?
Hoparlör ızgarası bile birebir aynı İphone 6 ile bırakın Allah aşkına gören göz var bu kadar körü körüne savunulmaz :dirol:

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Sony'de diğer markalar gibi hem tasarım konusunda hem de özellik konusunda tıkandı artik. Samsung project zero adi altında klasik modelini iphone'a benzetti aynı diyebiliriz. HTC ye zaten laf yok :D

Bundan sonra büyük değişiklikler yeni özellikler gelecek buraya yazıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
The Fame aklımı okudun resmen ya bravoo be helal