He kardeş he her şeye bi kılıf bahane bulunuyır çoh şühür..Bunlar macrona sinirlenmişler onu protesto ediyorlar
He kardeş he her şeye bi kılıf bahane bulunuyır çoh şühür..Bunlar macrona sinirlenmişler onu protesto ediyorlar
Bir an patlayacak sanıp cover alacaktım.Hmm. Peki niye direkt isteklerini söyleyemeyip de "Allahuekber" diye bağırıyorlar?
Olayı neden düzgünce anlatmıyorsunuz?Boğaziçi üniversitesi öğrencileri uzay çağına girmemiz için eylem yapıyorlar.
Haberin aslıHe kardeş he her şeye bi kılıf bahane bulunuyır çoh şühür..
Onlar o amaçtan dolayı orada değil ama sen direk yorumda birinin sallamasına inanarak ülkemiz haberciliğini özetledinAdamlar İslam düşmanı Macrona tepki gösteriyor neden bundan rahatsız oluyorsun müslüman değilsen başka konu.
Sen açıkla o zaman kardeşim bir video ile konu açıyorsun açıkla bilelim.Onlar o amaçtan dolayı orada değil ama sen direk yorumda birinin sallamasına inanarak ülkemiz haberciliğini özetledin![]()
Haber paylaşıyorsan adam gibi bilgi ver ukalalık etme! Ne yani burda Allahuekber diyen insanlar görüyorum? Suçları Allah büyüktür demek mi? Adam gibi haber paylaşmayacaksan atma bir şey.Modaretörler bu gündem haber bölümünde paylaşım yapma yetkisi sizde olsa iyi olcak...Boğaziçi üniversitesi öğrencileri uzay çağına girmemiz için eylem yapıyorlar.
İstediğimi paylaşırım sizi ilgilendirmez. Modarötörler uygunsuz görürse silerler hem modarötörün de yorumu var o yüden üstlerine şikayet etmeyi bırak bence.Haber paylaşıyorsan adam gibi bilgi ver ukalalık etme! Ne yani burda Allahuekber diyen insanlar görüyorum? Suçları Allah büyüktür demek mi? Adam gibi haber paylaşmayacaksan atma bir şey.Modaretörler bu gündem haber bölümünde paylaşım yapma yetkisi sizde olsa iyi olcak...
İlgilendirir elbette de neyse cahille münakaşayı kimse kazanamamış uğraşmaya gerek yok.İstediğimi paylaşırım sizi ilgilendirmez. Modarötörler uygunsuz görürse silerler hem modarötörün de yorumu var o yüden üstlerine şikayet etmeyi bırak bence.